Előfordult veled hasonló?
Igen velem ..
Ha én autobeleseteztem akkor ő is ..
Ha beteg voltam akkor ő is ..
Ha őt molesztàltàk akkor engem is..
Ha ő nem tudott kilépni vmiből anyagiak miatt akkor én sem stb.
Ha engem mamàm nevelt akkor őt is..
És ez nem rokonlelkek..csak sokat tud..többet is mint kellene :D
Pàr év alatt jobban ismert mint az akivel lehuztam 13évet..
Sejtem. De ez előre le van tárgyalva, hogy lesz ilyen "találkozó"?
Olyan volt, hogy valakinek néztem a fényképét és,arra koncentráltam, szeretném, ha eljönne hozzám. Nos , váratlanul pár óra múlva eljött. A szomszéd megyéböl. Kérdeztem, hogy jutott eszébe eljönni, azt mondta délelőtt 10-11 között (mikor a fotójához beszéltem) késztetést érzett valamiért, hogy eljöjjön.
Tehát: láttam a mentális üzenetem eredményét. Talán ez egyszerű telepátia.
A mentális beszélgetést úgy tudnám elképzelni, hogy egy illetővel az előre megbeszélt időpontban gondolatban találkozuk egymással és kommunikálunk gondolati szinten. Ez is lehetséges.
Égenre szavaztam.
Bár nem igazán mentálisan, hanem empatikusan beszéltünk.
Megbeszéltük, hogy meditáljunk együtt, és éreztem az elméjéből, hogy érti, érzi, amit küldök neki, és ő is törekedni fog rá. Majd későbbiekben éreztem benne a szándékot és a konkrét cselekvéseket is.
Még sosem találkoztam ezzel az emberrel sajnos. Pedig végtelenül szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!