Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Előfordult veled hasonló?

Előfordult veled hasonló?

Figyelt kérdés
Valakivel mentálisan megbeszéltetek valamit és kizárásos alapon láttad ennek a jelét az ő életében (hogy úgy cselekedett stb)
2022. márc. 25. 01:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem vagyok biztos
Nem
Ez butaság
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen velem ..

Ha én autobeleseteztem akkor ő is ..

Ha beteg voltam akkor ő is ..

Ha őt molesztàltàk akkor engem is..

Ha ő nem tudott kilépni vmiből anyagiak miatt akkor én sem stb.

Ha engem mamàm nevelt akkor őt is..

És ez nem rokonlelkek..csak sokat tud..többet is mint kellene :D

Pàr év alatt jobban ismert mint az akivel lehuztam 13évet..

2022. márc. 25. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán tudnék válaszolni, ha kifejtenéd bővebben, hogy,is zajlik az ilyen mentális megbeszélés?
2022. márc. 25. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem fizikai közegben beszéltek.
2022. márc. 25. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Sejtem. De ez előre le van tárgyalva, hogy lesz ilyen "találkozó"?

Olyan volt, hogy valakinek néztem a fényképét és,arra koncentráltam, szeretném, ha eljönne hozzám. Nos , váratlanul pár óra múlva eljött. A szomszéd megyéböl. Kérdeztem, hogy jutott eszébe eljönni, azt mondta délelőtt 10-11 között (mikor a fotójához beszéltem) késztetést érzett valamiért, hogy eljöjjön.

Tehát: láttam a mentális üzenetem eredményét. Talán ez egyszerű telepátia.

A mentális beszélgetést úgy tudnám elképzelni, hogy egy illetővel az előre megbeszélt időpontban gondolatban találkozuk egymással és kommunikálunk gondolati szinten. Ez is lehetséges.

2022. márc. 25. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Égenre szavaztam.

Bár nem igazán mentálisan, hanem empatikusan beszéltünk.

Megbeszéltük, hogy meditáljunk együtt, és éreztem az elméjéből, hogy érti, érzi, amit küldök neki, és ő is törekedni fog rá. Majd későbbiekben éreztem benne a szándékot és a konkrét cselekvéseket is.

Még sosem találkoztam ezzel az emberrel sajnos. Pedig végtelenül szeretjük egymást.

2022. márc. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!