Majoros János Károly által árusított medálokat, aki használja, írjon, milyen? Hatékony?
Valóban használ.
Majoros János Károlynak hasznára válik, minél több fogy belőle.
A VNTV egyik műsorában volt meghívott vendég, ott elég meggyőzőnek tűnt számomra.
Otthon van az Ajurvéda tudományában, ismeri a csakrák működését és az emberi aura rétegeit. Azt is részletesen elmagyarázta hogy miért és hogyan működnek azok a gyógyító erejű medálok és miért fontos a viselésük a mai, energetikailag leterhelt életünkben. :)
Áltudományos kókler. Röhögni való szerencsétlen, úgy állítja be magát hogy csak ő a minden tudás nagymestere, mindenki egy nulla. Az ég világon semmit sem tudott még bebizonyítani, a hívei adják alá a lovat.
Ennyi erővel én is mondhatom hogy látom az energiádat, a szívcsakrád el van tömődve. Nyugodtan mondhatom, az ég világon senki sem tudja bebizonyítani ennek az ellenkezőjét. Az meg külön röhejes hogy van aki elhiszi hogy egy medál fél évig tölti az energia mezőjét. Elmegyógyintézetbe való futó bolond, aki elhiszi magáról hogy ő lassan egy szent ember
A lexikális tudás meg nem jelent semmit, általában az ilyen bizonyíthatatlan dolgokba szokták előhúzni ezt a lapot, hogy hihetőbbnek tűnjön.
Én próba képen voltam már előadásán, sőt másoknál is, viszont az ég világon semmit sem éreztem. Sem közben, sem utána. Full placebo az egész! Ha ez működne, akkor az emberiség nagyságrendekkel előrébb tartana.
Nem érdemes olyanokra hallgatni, akik ki sem próbálták.
Határozottan használnak, érezhetően megnövekszik az aurád energiája és ezt leginkább más embereken veszed észre, hogy teljesen máshogyan “pozitívan” közelednek hozzád, mindneki keresi a társaságodat (nem biztos, hogy előny :)), mert hiszen sok ember energiahiányos és vonzódnak hozzád jó kedéllyel.
A betegségekre is biztosan kihat, viszont hosszútávú viselés után.És attól függ, milyen mély a betegség.Ha betegség van, ne csak energetikailag vagy lelkileg akarjuk gyógyítani, mivel fizikai világban és fizikai testben élünk, mindent meg kell tennünk, hogy a testünk jól érezze magát: jó táplálékok, 0 cukor, vitaminok, nyers zöldségek.
A medál kifejezetten jó megoldás, ne hallgass senkit, nem drága, érdemes fölvenni :)
Én már azon aggódom, ha nem lesz a János Károly, medál nélkül maradok. :/
Az enyém eltört sok év után, tengeri sósvízekbe mártózva, alig várom, hogy beszerezhessek magamnak és a gyerekeknek is jó pár darabot.
Aki meg pesszimista és kritizáló, valószínű ott is marad azon a szinten ahol van! Ne adj a véleményükre, hogy a szintjükre húzzanak.
Nem mellesleg Majoros Károlytól kérhetsz aura diagnosztikát, akkor látod majd, hogy látja a betegségeket is a testedben, egészen elképesztő.De igen is vannak ilyen emberek, akiknek ez megadatik! Nem azt mondja, hogy ő a Szent ember.De az életét tette fel erre.
Megbízható jólelkű ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!