Milyen természetfelettinek mondható dolgok történtek veletek?
Akár véletlen egybeesések miatt, akár (ha hisztek az ilyesmiben) természetfeletti erők beavatkozása miatt.
Én például 12-13 éves koromban játszottam egy videojátékkal, minden nap kb. ugyanabban az időpontban (délután 2-3 környékén) és minden egyes alkalommal vihar alakult ki játék közben. Az egyik vihar konkrétan percek alatt, a derűs, jó időből alakult át, a felkavart homoktól semmit nem lehetett látni, tetőket tépett le, fákat csavart ki, vezetékeket szakított le. A többi nem volt ennyire erős, de iszonyatos szelek fújtak, dörgött, villámlott, szakadt az eső, én pedig minden alkalommal iszonyatosan meg voltam rémülve(valószínűleg az említett nagy vihar traumatizált picit, az volt az első olyan erősségű amit életemben láttam és egyedül voltam bent a házban, anya dolgozott, apa a melléképületben volt). 3-4 alkalom után inkább letöröltem a játékot és azóta sem játszottam vele (10-11 éve kb.). Nem néztem akkoriban időjárást, de ennyi idő távlatából így "felnőtt" fejjel arra gondolok, hogy pont abban az időben vonult át a környéken egy erősebb hidegfront vagy hasonló és véletlenül pont úgy jött ki a lépés, hogy mindig a nap ezen szakában tetőzött.
Szívesen olvasok hasonló sztorikat, kíváncsi vagyok mennyien rendelkezünk ilyennel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!