Mit gondoltok az ingázásról?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak vele?2022. márc. 19. 12:16
1/9 szkeptik_killer válasza:
Ha távol laksz a munkahelyedtől akkor szívás, mert sok idődet elveszi.
2/9 anonim válasza:
Fárasztó, nagyon sok időbe telik, gyakori lehet miatta a késés munkahelyről.
3/9 anonim válasza:
Nekem a kolléganőm ingázik Dunakesziről. Nem lennék a helyébe mert a menetrendet nem tudja tartani a MÁV és néha kimarad egy-egy járat. Én biztosan nem ingáznék.
4/9 anonim válasza:
Nekem szellem nélkül sajnos nem működött olyan jól, sokkal ritkábban kaptam pontos választ, mint mikor szellem közreműködését kértem, olyankor nagyon ritka volt a tévedés. Bár én kulcsos könyvet használtam, az inga nem jött be. De gondolom, kinek mi válik be jobban.
5/9 anonim válasza:
Naponta ingázom. Meg lehet szokni, de fárasztó. Home office jobb lenne
6/9 anonim válasza:
Eozétéria kategória!
Értő olvasás nem megy? Azt kéne gyakorolnotok.
7/9 anonim válasza:
Nagymamám csinálta meg agykontroll mániás is volt. Az apám is es en is mentális betegek lettünk es o nevelt minket… ennyit tudok mondani róla
8/9 anonim válasza:
Hát az, hogy arra inog amerre én akarom, ha meg nem mozgatom a kezem, akkor semerre.
9/9 anonim válasza:
Már volt erről szó.
A belső állapotodat mutatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!