Nem létezik, hiszen senki nem tudta még bemutatni ezt a képességet. A bűvésztrükk nem valódi képesség, csak csalás.
2022. márc. 12. 19:20
2/12 anonim válasza:
nem
2022. márc. 12. 20:41
3/12 anonim válasza:
Ezt nem kellene esetleg a helyén kérdezni?
Már akkor, ha valami szakirányú választ szeretnél kapni.
Amúgy csak egy kérdés: szerinted milyen elven működne?
2022. márc. 12. 20:43
4/12 anonim válasza:
Létezik.
Több olyan jógi is van, aki tudja használni.
Nekem is pár év gyakorlás után működik a telekinézis, apróbb tárgyakat, órát, bögrét tányérokat asztalon megtudok mozdítani az elmém erejével, vagy 10-20 centit csúsztatni.Tovább nem mentem ezen az úton, mert belegondolni sem akartam, hogy még pár év gyakorlással mikre lennék képes.
2022. márc. 12. 22:07
5/12 anonim válasza:
A Szovjetúnióban nekiálltak ezt a témát tudományos alapossággal megvizsgálni, de a nyilvánosságra hozott anyagok szerint nem értek el eredményt. Ugyanakkor próbálkoztak telepátiával is, hasonló eredménnyel.
Két eset lehetséges: hazudtak, vagy nem. :)
2022. márc. 12. 22:12
6/12 anonim válasza:
Szerintem nincsenek még telekinetikus emberek, de lehetségesnek tartom, hogy egyszer lesznek. Ugyanakkor "elme erejével" szerintem soha nem fog mozgatni senki semmit. A fizika törvényeit ne próbáljuk meghazudtolni, a mozgáshoz energia kell. Szóval attól, hogy rágondolsz valaminek az elmozdítására, attól nem fog történni semmi. Másrészt köztudott, hogy agyunk töredékét használjuk tudatosan, ahogy az is, hogy testünk folyamatosan sugároz magából energiát. Olyasmit el tudok képzelni például, hogy valaki majd képes lesz a testéből kiáramló energiát a teste egyetlen pontjára fókuszálni és így, egy energialöket segítségével elmozdítani valamit.
2022. márc. 12. 22:37
7/12 anonim válasza:
4-es jo nagy kamugep
2022. márc. 13. 07:42
8/12 anonim válasza:
Ezt ti magatok is kipróbálhatjátok, 1-2 hónap gyakorlás után meglesz az eredménye, na akkor gyertek vissza ide :)!
2022. márc. 14. 13:05
9/12 anonim válasza:
"1-2 hónap gyakorlás után meglesz az eredménye"
Pontosan: kialakul néhány agyi probléma.
Szerintem nem jó mulatság.
2022. márc. 14. 13:25
10/12 anonim válasza:
Nem alakul ki semmilyen agyi probléma,itt mindenki olyan válaszolt aki eddig megsem próbálta. Miért alakulna ki agyi probléma attól ,ha egy tárgyra koncentrálsz és szeretnéd elmozdítani? Ha nem válik be ,akkor maximum időt pocsékoltál,de másrészt meg semmilyen agyi problémád nem lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!