Telekinézis valóban létezik? Illetve tanulható?
Én könnyebb dolgokkal kezdtem.papírlap elmozdítása az asztalon koncentráció után.majd ceruza toll gurítása asztalon koncentrációval.Mikor már ez annyira ment, hogy elég pár másodpercet koncentrálni, akkor jöttek a nehezebb tárgyak,pohár,könyv,tányér.
Ezeket először nehéz volt megmozdítani,majd később csúsztatni az asztalon.
majd pár év gyakorlás után egy hosszú meditáció után, megint leültem megpróbálni a telekinézist.
ekkor sikerült először tárgyat levitálni, egy csésze volt az asztalon, és a levegőbe emelkedett olyan 5-10 centire, pár másodpercig.
majd mással kezdtem foglalkozni, a telekinézis amúgy is csak mellékvágány volt.Inkább elmekontrollal foglalkozok, jelenleg is, de erről nem sokat akarnék beszélni.20 éve használom, elég sokáig eljutottam ennek a gyakorlásával, igazából olyan mintha valakit távolból hipnotizálni tudnék, és azt csinálja, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!