Bementem egy üzletbe szemüveg kereteket nézni, szerintetek milyen viselkedésre következtettek? többi lent
Miközben nézelődtem, a tulajdonosnő meggyújtott egy teamécsest a pulton( ebéd körüli időpont volt), majd mikor felpróbálgattam a kereteket, minden egyes keretet ott a szemem előtt áttörölgetett.
Kiváncsi vagyok kinek milyen érzések jönnek elő a gyertya és a törölgetett szemüvegkeretek miatt..
1. a vásárló szeme előtt törli a keretet-üveget
2. mécsest gyújt miután beléptél
Kinek milyen érzetek jönnek ezekről? olyanok válaszoljanak akiknek jó az intuitiv képességük?
Ez mitől ezotéria? Ez egyszerű emberismeret, meg józan ész.
Mécsest gyújt miután beléptél: semmit nem indít be, akkor gyújtja meg, amikor akarja. Hangulatos, meg illatos, stresszoldó lehet. Bár én még nem láttam ilyen üzletben mécsest, balesetvédelmi szempontból annyira nem jó.
Szemem előtt törli a kereteket, amiket felpróbáltam: valószínű furán hat, de ez előírás, nem szokott érdekelni.
Kiváncsi vagyok kinek milyen érzések jönnek elő a gyertya és a törölgetett szemüvegkeretek miatt..
Most így hogy másodjára teszed fel ezt a kérdést, intuitív módon arra következtettem, hogy valami baj lehet a fejedben kérdező.
Nyilván most a COVID-19 miatt kötelező ezerrel (azaz sokkal intenzívebben) figyelni mindenre.
A szemüveg érintkezik a bőröddel, adott esetben még akár könnyel is, a keretre óhatatlanul rákerül az ujjlenyomatod (aki nagyon tojik mindenre vásárló, az akár a lencsét is megtapogathatja), ezek COVID19-veszélyfaktorok, amire most mindenki iszonyatosan rá van pörögve, mivel emiatt nem tud úgy dübörögni, olyan tempóban pörögni a világ, amilyenben egyébként, normális körülmények között zajlana.
Azzal, hogy előtted megtörli az általad próbált szemüveget, mutatja, te sem a más "levetettjét" kaptad.
Ettől még nem tart téged koszosnak.
Nem, nem tisztította a szemüvegeket az aurádtól, meg a negatív energiáidtól. Ha ilyen gondolatok születtek benned egy gyertya meg egy törölgetés miatt, akkor javaslom tarts önvizsgálatot.
Azért gyújtanak gyertyát vagy füstölőt némelyik üzletben, hogy a vásárló kellemesen érezze magát, kevesebb legyen a stressz a választás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!