Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Részegen olyan finom csirkepap...

Részegen olyan finom csirkepaprikást főztem, mint még soha, de nem emlékszem miket tettem bele. Vissza tudom hozni az emlékeket valahogy?

Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategóriában írom-e ezt ki. Arra emlékszem csak, hogy fokhagyma-hagyma kombóval kezdtem meg elég sok fűszerrel. Részletek megvannak, hogy tettem bele tejszínt, vegetát, meg egy rakás mindent kontrollálattalanul, fűszereket főleg, nagyon sok fűszert használok eleve mindenbe. Szerintem sajt is került bele meg vaj, bármilyen furán is hangzik, bár az állagán nem venni észre. Van valami emlékvisszatéréses meditációs izé, vagy vmi módszer, hogy emlékezzek rá? Tényleg nagyon finom lett, máskor sose ilyen jó, különben nem írnám ki ide . Tudom, hogy hülyén hangzik, de én akkoris bízom benne, hogy cissza tudok emlékezni. Köszönöm előre is.
2022. márc. 10. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
2022. márc. 10. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Szimpla logika. Ha olyan részeg voltál, hogy nem emlékszel, mit tettél bele, akkor nyilván mindegy is, hogy mi volt benne, mert az ízérzékednek akkor már annyi volt. Józanul hidd el, nem ennéd meg. Részegen az emberek sok baromságot képesek megenni, mások kutyakaját, vagy villanykörtét ropogtatnak, te meg csirkepaprikás moslékot ettél.
2022. márc. 10. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Önts fel újra a garatra, bizonyára majd eszedbe jut.
2022. márc. 10. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Egyszeru kideriteni. Nezd meg milyen fuszerek vannak a polcodon. A leves kockat se felejtsd.
2022. márc. 10. 17:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Józanul ettem belőle másnap reggel. Aznap nemtom ettem-e belőle. Szerintem ja, Nyilván nem csak a részeg énem ítélte jónak. Keveskocka nincs. Annyira proli nem vagyok.
2022. márc. 10. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

😮 IGEN !

😎 BÖNGÉSZÉSI ELŐZMÉNYEK !

😉 Ott megtalálod !

2022. márc. 10. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

Leveskocka nincs mert annyira proli nem vagy, de vegeta van 😂

Egy kategória.

2022. márc. 10. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagy proli, de azért részegre iszod magad.

Alkohol, ami egy sejtméreg és kinyírja a májad. = igényes

Leveskocka, amiben nincs semmi méreg, csak ízesít. = proliság

lmao

2022. márc. 10. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Hipnózis, esetleg agykontroll, bár az utóbbit előbb gyakorolnod kellene, ami heteket venne igénybe. A hipnózis gyorsabb megoldás, bár ott sem hátrány, ha tudsz meditálni. :)
2022. márc. 10. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

5-ös én birtoklok leveskockát is, sőt fogok saját készítésűt is készíteni, olíva olajjal, jó az ha van. Nem szép dolog a segítő kezet pöfögni.

Nos akkor nem is kell segítség egy proli nőtől ezek alapján.

Császári uraságod biztos tudja maga is hogy készítette részegen azt a mennyei csirkepaprikást. Na csá! Jó találgatást!

2022. márc. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!