Ha egy nő egy rossz házasság után, sok évvel később egy olyan férfit talál, aki nagyon hasonlít a volt férjére és még a nevük is ugyanaz, az lehet véletlen?
Mit gondoltok erről? Én nagyon hiszek a rossz jelekben sajnos meg a sorsban is és megijeszt ez a sztori.
Nem rólam hanem az anyámról van szó. Az apám borzalmas volt, agresszív, az egyik legrosszabb akit egy nő találhat. 12 éve elváltak. 2 éve együtt van egy új férfivel, akiről nevetve mondta hogy mennyire hasonlít az apámra és még a keresztnevük is ugyanaz.
Hát valóban hasonlítanak külsőre, ráadásul ez egy megyéből származnak mind a ketten. Kizárt hogy ez véletlen legyen. Egy megyén belül, egy nő találkozik egy olyan férfivel, aki nagyon hasonlít az előzőre és még a nevük is ugyanaz. Van ilyen egyáltalán?
Egyelőre nagyon jó embernek tűnik, de én mindenben jeleket látok, lehet ez puszta véletlen vagy csak a sors csinálhat ilyesmit?
És mind a két férfit Kiss Pistának hívják????
Egy megyén belül gyakorlatilag minden férfinév többször elöfordul.
Másrészt az, hogy hasonlít valakire, igen relatív, a legtöbb esetben a hasonlóság csak annyi, hogy a hajszinük meg a szemszinük hasonló.
Meg az emberek kinézete és a belsö tulajdonságai között semmi összefüggés sincs.
Az hogy nagyon hasonlítanak és a keresztnevük is ugyanaz, elég baljós dolog szerintem. Elég nehéz elhinni hogy véletlen. Miért nem lehet normálisan válaszolni?
Bennem ez komoly aggodalom
Nekem meg azt nehéz elhinni, hogy valaki ilyen butaságot tud kérdezni, ez a baljós dolog, nem az, hogy anyukád két párját ugyanúgy Sanyinak, Lacinak, Zolinak, stb hívják!
Az meg, hoyg hasonlítanak, megint csak véletlen,nem hinném, hogy annyira különleges a kinézetük, hogy ezen érdemes lenne lovagolni.
Egyébként is jobb lenne a saját életeddel foglalkozni, nem megpróbálni anyukádét tönkretenni ilyen ostobaságokkal!
Az hogy a nevük hasonló, az lényegtelen.
A külső hasonlóság már érdekesebb. De nem elég annyi, hogy a szemük, hajuk azonso színű.
Én megfigyeltem, hogy az -összességében- külsőre nagyon hasonló embereknek általában a jelleme is mutat hasonlóságokat. De nem minden esetben, csak többségében.
Nincs ebben semmi misztikus. Szerintem másabb oka van.
És azt is figyelembe kell venni, hogy általában mindenkinek megvan a maga ideálja. Nyukád ugy tűnik vonzódik ahhoz a férfi tipushoz. Persze lehet, hogy a két férfi természete teljesen eltérö. Szerintem inkább a férfi viselkedését érdemes figyelni.
Nem lehet esetleg hogy ezek a férfiak rokonok?
Biztos hogy nem rokonok.
Azért eleve az elég nehéz hogy valaki találjon olyan embert aki hasonlít rá. Én pl még soha nem találtam, pedig mar nem gyerek vagyok.
Erre itt van két férfi akik tényleg nagyon hasonlítanak és az anyám megtalálja őket. Bár valóban van egy típusa, ez biztos. Mindig is egy típusú férfiak tetszettek neki. De számomra ez akkor is furcsa es nehéz elhinni hogy véletlen
Hát nekem például legelső és legutóbbi párom eléggé hasonlítanak egymásra és a keresztnevük is ugyanaz, bár ők igen távol laknak egymástól. Természetükben is van némi hasonlóság, bár ez a véletlen műve leginkább. Bezzeg most, hogy már évek óta keresem az exem külső belső hasonmását, nem találok.
Amúgy volt egy nagyon érdekes esetem.
Anno mikor még említett távoli exemmel tartott a kapcsolatunk, történt, hogy egy-két nappal azután, hogy elment tőlem (az ország túlvégében lakik, úgyhogy nem futhattunk össze csak úgy véletlen). Épp a városból jöttem hazafelé, mikor feltűnt velem szemben egy pont olyan kinézetű srác, mint az akkori párom.Még a kabátja is pont olyan volt. Elmosolyodtam, ő visszamosolygott és ...soha többet nem láttam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!