Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van egy ismerős házaspár,...

Van egy ismerős házaspár, akiknek válságba került a házasságuk. Ők nagyon hisznek az okkult-ezoterikus dolgokban. Tudtok ajánlani valakit, aki ilyen módszerekkel segítséget ígér a válságba került házaspároknak?

Figyelt kérdés

#házasságválság #ezoterikikus módszerek
2020. okt. 7. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Ha már tényleg hisznek ilyenekben akkor legalabb csináljanak maguknak valami kapcsolat-áldást ahelyett hogy egy csaló zsebébe tömik a pénzt.

Ha viszont mindenképpen profik segítségét várják, akkor nyugodtan küldd el hozzám őket.😉

2020. okt. 7. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen vannak, akik meg tudjak oket szabaditani gyakorlatilag barmennyi penztol. Legalabb annyi spiritusz legyen bennuk, hogy maguk csinalnak valamit.

En mikor nagyon elittem, hogy tudok nyerni, lotton rendszeresen havi fizetesnyit nyertem egy evig. Utana szerelmes lettem, nem erdekelt a penz, es mintha elvagtak volna, nem nyertem. Hiszek sokmindenben, de balek nem vagyok.

2020. okt. 7. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen: párterapeuta. Ettől még van egy csomó mágus, látnok, táltos, médium és hasonlók akik pénzenergia küldése és hasonlók mellett szerelmi kötést is csinálnak sok-sok-sok pénzért (amennyit le tudnak húzni a hiszékeny emberekről).
2020. okt. 7. 02:34
 4/4 anonim ***** válasza:
sok pénzért én is bármit megígérek :)
2020. okt. 7. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!