Az ateisták nagyrésze (én is) úgy van vele, hogy nincs rá bizonyíték, szóval nem kell vele foglalkozni. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs (de inkább nincs), nem lényeg, úgysem tudjuk meg ebben az életben.
Ami baromi nehéz valamiről bebizonyítani, hogy nem létezik. Te se hiszel a repülő spagettiszörnyben, mégsem kell neked rá bizonyíték, hogy nem létezik.
2022. márc. 1. 16:35
2/19 anonim válasza:
Á "nem-létezésre" nincs bizonyíték, viszont semmi sem indokolja egy teremtö szükségességének feltételezését, a létezésre legalabb annyira nincs bizonyíték.
Mindent meg lehet magyarázni egy elképzelt isten nélkül is, teljesen fölösleges lenne a rendszerbe egyertelmetlen elemet beleképzelni.
2022. márc. 1. 16:42
3/19 anonim válasza:
Az hogy Istennel nem lehet sehol sem találkozni személyesen. A Templomokat Isten házaként emlegetik. De a Templomban is csak a Pappal lehet találkozni személyesen. Sőt gyereként romai katolikus hitoktatásra is jártam, de Istennel nem tudtam találkozni személyesen soha. Sőt nem csak találkozni nem tudtam személyesen Istennel, de még beszélgetni sem tudtam vele. Tehát meg állapítható hogy Isten nem létező személy és igy nem is létezik. De írok én még jobbat is. Se egy fénykép Istenről, sem egy e-mail cim, sem pedig telefon száma nincs Istennek. Tehát ki jelenthető hogy Isten nincs, és nem is létezik.
2022. márc. 1. 16:44
4/19 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy van e isten, de hogy nem az “ősrobbanásból” lettünk, az tuti
2022. márc. 1. 17:07
5/19 anonim válasza:
Az ateista is hisz, csak ő nem annyira foglalkozik vele, ha nem lát eredményeket. Isten az ateistának is valós, mert ha nem lett volna akkor mire föl ekkora felhajtás. Az ufók is vannak, de csak azok ismerik el ténylegesen a létezését akik látták is.
2022. márc. 1. 17:27
6/19 anonim válasza:
#5 ne probald mar meg megmagyarazni hogy masnak mi van a fejeben. NEM hiszek semmiben, sose hittem. a tudomanyban se hiszek, hanem elfogadom
kerdezonek a valaszom: nincs bizonyitek a letezesere
2022. márc. 1. 17:32
7/19 anonim válasza:
A nemlét eleve bizonyíthatatlan. Viszont mivel senki soha semmit nem talált ami arra utalna hogy létezik valamiféle teremtő, abból indulok ki, hogy nem létezik. Pont ugyanazon logika alpján, ahogy például a szivárványsörényű egyszarvúakat is nem létezőnek tartom.
2022. márc. 1. 17:36
8/19 anonim válasza:
Szerinted milyen isten az aki egy ilyen elbszott világot ölbe tett kézzel néz? Háború Halál betegség gyilkosság lopás gyűlölet, éhezés stb. Semmilyen.
2022. márc. 1. 18:42
9/19 anonim válasza:
Valami jó erőset tesz, pl ledobja az atomot
2022. márc. 1. 19:54
10/19 anonim válasza:
8-as. Mindenkinek úgyanúgy megvan az esélye és a joga hogy fejlődjön és fejlett legyen. Jelenleg a nincstelen olyan területért háborúzik ami kőből, földből, homokból, porból van, és amit nem tud megmunkálni. Ilyenkor jön aki meg tudná munkálni, de a nincstelen ezt nem engedi és kész is a háború. Saját hibájából éhezik az emberiséget egy része, saját hibájából hal meg, és saját hibájából lesz hajléktalan is. Ha ennyire éhezik egy nép, akkor miért nem művel földet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!