Hallottam olyat, hogy egy bizonyos indiai orvoslásban jártas ember össze tudta sűríteni az energiát az ujjai között és lett ott egy kis golyó. Lehet ennek valóságalapja?
Egy ismert embertől hallottam, igen , ha esetleg van aki még ismerné a sztorit. A lényeg hogy én nem igazán tudok hinni a spiritualitásban, mert még soha nem tapasztaltam.(maximum a saját borzalmas életem és balsorsomon kívül.)
Egy ilyen esemény esküszöm hogy hívővé tenne, igaz lehet ez és hogy lehetne eljutni egy ilyen emberhez?
Kérdező, nem annyira, a N@adi bizonyos részei működnek, de nem egy olyan mindent átfogó csodamódszer, mint aminek beállítják. Van belsős tapasztalatom, és külső szemmel is figyeltem őket, és nem egy kis problémát lehet találni a tanításaikban is, a rendszerben is, és az egyénekben is, külön-külön, függetlenül attól, hogy milyen szintű "mesterek".
A szellemi élet mérőfoka nem az, hogy mennyi dologban hisz valaki, hanem hogy szükséghelyzetben hogyan reagál, és hogyan tartja magát a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!