Szerintetek létezhet olyan, hogy titkos tudás amelyeknek egy szűk csoport a birtokában van és nem oszt meg a többséggel?
Figyelt kérdés
Vannak a titkos társaságok amelyekről a mai napig szinte semmit nem tudunk mert valahogyan egyetlen tag sem szólja el magát. Nem tudom ez hogyan lehetséges de a jelek arra utalnak, hogy valószínű súlyos következményei lennének egy ilyesminek és emiatt nem beszél senki. Állítólag vannak olyan kapszulák amelyek a testbe juttathatók és mérget tartalmaznak ami instant agyvérzést vagy infarktust okoznak. És ezek nagyon gyorsan aktiválhatók. Vajon az ilyen titkos társaságok tagjaiban ilyen van, és emiatt nem beszél soha senki?2022. febr. 16. 14:49
11/13 anonim válasza:
Igen.
A különbség, hogy mi rohadtul megosztanánk, de ti gojok, az alsó 99,9999% egyszerűen képtelen felfogni.
Nekem több mint egy évtized kellett, majdnem 23 éves voltam, mire rájöttem, hogy az embereknek, akik nem tudják, hogy istenek, nem lehet megértetni ezt a "titkos", végtelenül egyértelmű tudást.
Nőjjetek fel...
Ti mint isten vagyunk.
12/13 anonim válasza:
#11 vegyél vissza az arcodból, kedves isten(kének képzelő alak).
Többieknek ajánlom 11-es olvasása helyett: Boulad Teózis könyvét
13/13 anonim válasza:
A g is tégla volt?mondta hogy egy barinőjével nyaralt de csak mint barát..meg ő jött azzal hogy ő még keresi az igaz szerelmet..vagy béla gondolatait közvetitette .béla ki az az m?egy jóbaràt vagy több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!