Don Carlos tanításai című könyvben lévő gyakorlatokat valaki kipróbálta már? Valóban hasznos könyv?
igen kipróbáltam,és annyi energiát gyűjtöttem,hogy éjszaka testelhagyásom volt,de nem tartott sokáig,mert hamar vissaztértem a testembe.úgy értem el,hogy lecsendesítettem a gondolataimat,nem véleményeztem,nem ítélkeztem+szexuális önmegtartóztatás.szóval hasznos sztem.
egy jótanács:ha kipróbálsz vmilyen módszert és sikerül,ne dicsekedj vele az embereknek.
köszi szépen! én inkább este tudnék meditálni, de ez talán nem akadályozza a cél elérését, azt a könyvet nem tudtam sajnos megszerezni
le tudnád írni pontosan azt az energiagyűjtő gyakorlatot?
Küldtem privit megkaptad? abban leírtam.
meditálhatsz este is,reggel azért hatásosabb egy fokkal mert még tiszták a gondolataid,könnyebben át tudsz "szellemülni".
Kár, hogy miután több millió példány könyvet eladott Carlos Castañeda, a sajtóban is bevallotta, soha életében nem járt Mexikóban semmiféle sámánnál, csak kitalálta az egészet és a világ ügyesen beszopta.
Ettől még - elméletileg - működhet. Hiszen Adolf H. a híres osztrák-német mágus is ugyanezt a módszert alkalmazta.
Egy média hack, semmi több, aminek van valóban transzcendens alapja. De nem kell mindent készpénznek venni.
Ez csak üzlet. Jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!