Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem nevetségesek ezek az...

Nem nevetségesek ezek az "ezos" műsorok?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van pl ez. Ha jól értem mindenféle nem létező lényeket keresnek az erdőben.

5-6 ilyen szakállas favágó kinézetű redneck. Szóval mennek az erdőben megkeresni az állatot. De úgy hogy mindegyiknek van a fején egy lámpa + még a kamera is világít.

De ami tényleg nevetséges, mindegyik ORDÍTVA beszél.

Mintha valami nagyon hangos koncerten lennének.

Szerintem ettől még a jeti is elmenekül.

2022. febr. 13. 10:29
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ebben csak a vége felé kezdenek ordibálni, meg fegyverrel fenyegetik a földet.

Azért ezt így nem lehet komolyan venni.

2022. febr. 13. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
de, nevetseges. ezert nem nezem
2022. febr. 13. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket senki sem azért nézi, hogy megtalálják a Bigfootot. Ez a reality egy alműfaja. Rengeteg ilyet csinálnak és egész arra a 4-5 karakterre építkezik, akik a Bigfootot keresik.
2022. febr. 13. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezek nem a bigfootot keresik, de lehet hogy azt is, nem tudom.

1 részt láttam, de teljesen nevetséges volt, ahogy az erdőben sunnyognak, közben a csávó még a kamerának is ordítva beszél. Kb 10 km-es körzetben a maradék állat is elmenekült.

Ez inkább ilyen ál reality, kb olyan mint egy nagyon béna film.

Van olyan is hogy bigfoot nyomában, de azok is csak az erdőben mászkálnak, de soha semmit se találnak.

A szellemes műsorok ezekhez képest komolynak tűnnek...

2022. febr. 13. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Ha nevetségesnek tartod a műsort

- nem kell nézned, mert

- nevetségesnek tartod azokat is, akik érdeklődve figyelik.

A tudatlanság pedig szánni való, nem pedig nevetséges.

.

Az én tévém olyan, hogy lehet rajta csatornát váltani.

2022. febr. 13. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Majd én is ráírom a betegnek, hogy szellemek szállták meg ha nem tudom mi baja, nem is rossz ötlet!
2022. febr. 13. 19:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Lement a műsor. Természetesen ezt is végig ordibálták.

A nagyon parás erdőben, amiben ha nagyon figyelsz, a háttérben ott egy tesco.

Valami füstfarkast keresnek.

Azt csinálják mint a bulizó fiatalok, mennek le a le ejtőn, közben meg ordibálnak, hogy ez mennyire király. Bár 1-2 fejét elnézve, nem biztos hogy teljesen józanok. De legalább a rémült, meglepett, rettegő fejet mind nagyon tudja. Szerintem ez alap követelmény.

1ik elő is adta magát, mert hallott valami nagyon pici zajt, ami akár egy gyík vagy egy kismadár is lehet. Aztán ordítva berohant a susnyákba hogy "gyere itt vagyok, bújj elő ha mersz"

Elvileg ezek profi vadászok. Nem, ezek idióta bohócok és az egész megrendezett.

A vadászok csendben vannak, még arra is figyelnek, hogy az állatok ne érezzék meg a szagukat.

A végén találtak pár szét tépett préri farkast meg előtte hallották hogy vinnyognak. Meglepő hogy ezzel kb 5 mp-t foglalkoztak.

Még egy darab szikla is nagyobb felfedezés volt. Egy szikla az erdőben? Ez már paranormális...

Nevetséges.

2022. febr. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!