Szerintetek is nevetséges, amikor egy zenét visszafele lejátszanak, és valami sátánizmussal kapcsolatos dolgot lehet visszahallani?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 19:20
1/16 anonim válasza:
Miért lenne nevetséges, inkább érdekes.
Sátánhoz végképp semmi köze.
2/16 A kérdező kommentje:
Az a nevetséges, hogy úgy állítják be hogy MINDEN visszajátszott számnak a sátánhoz van köze, nem az hogy visszajátsszák, maga az h visszajátsszák az valóban érdekes!
2017. jan. 4. 19:40
3/16 anonim válasza:
Értelmetlen dolog. Sátánhoz köze NINCS.
4/16 anonim válasza:
Á nem igaz!
Ha bluest játszol visszafelé, akkor csupa jó dolog történik: sok pénzed van, visszajött a feleséged, feltámadt a kutyád!
:D
5/16 anonim válasza:
Nem tudom,hogy nevetséges-e,mert én még nem próbáltam ki,nem tudom hogy kell visszafelé lejátszani...ha sokszor olyan dolog jönne ki,akkor azért elgondolkodnék
6/16 anonim válasza:
Szerintem azért van jelentősége, mivel véletlenül nem jön ki egy sátánista imaszöveg. Ennek köze van a mágiához. Ilyen zenéket nem ajánlott hallgatni.
7/16 anonim válasza:
#6: Sátánista imaszöveg kön ki ha egy zenét visszafelé lejátszol?! Ja, és milyen zenét nem szabad hallgatni? Ird meg légyszi, kiváncsi vagyok, hogy véletlenül se hallgassam meg az "olyan" zenét?
8/16 anonim válasza:
Vicces, mert ez a Sátánka című filmben van, ami egy elég jó vígjáték.
10/16 anonim válasza:
amúgy tényleg,milyet nem szabad hallgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!