Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi arra a spirituális magyaráz...

Mi arra a spirituális magyarázat, hogy egyesek betegesen rettegnek az elektromosságtól?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát nem tudom műszaki pályán dolgozom joideje rengeteg felújításon/új építésen vettem részt ahol dolgozott villanyszerelő rengeteg ügyfélel beszéltem akár villanyszerelésről is de olyat hogy bárki is betegesen félne sose láttam mi a beteges ? Mert az én olvastomban az hogy még az áram sincs bevezetve a házába
2022. febr. 8. 18:56
 2/7 Grimfox ***** válasza:
80%
Az áramütéstől való félelem fóbiás felnagyítása. Ez nem spirituális eredetű. Pszichológiai. Viszont ahogy az első válaszoló, még én sem láttam ilyet, nagy eséllyel ez egy ritka zavar.
2022. febr. 8. 18:59
 3/7 anonim válasza:
84%
Az elektronoknak is lehet valami lélek természete, végül is a villámálssal jött létre az élet egyes elméletek szerint.
2022. febr. 8. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Na, még ilyenről sem hallottam.
2022. febr. 8. 19:47
 5/7 Tak ***** válasza:
84%

Sok furcsa dolog van a világon,a beteges rettegés az elektromosságtól az azonnali haláltól való tudatalatti félelemből fakad szerintem.

3-as ötlete sem elvetendő,mert az emberi test sejtregenerációja is félig elektromos jellegű,az agyi kommunikáció is elektromos jellegű,és az idegi-zsigeri kommunikáció is elektromos jellegű ám.

2022. febr. 8. 19:48
 6/7 Grimfox ***** válasza:
84%
Minden sejtnek(nem csak az idegsejteknek) van elektromos tevékenysége, egy sor sejtszintű folyamat zajlik a sejt két pólusa közti potenciálkülönbség növelése, vagy kiegyenlítése által. Az egész test elektromos ilyen értelemben.
2022. febr. 8. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Információ terjedés,pl. egyik felmenő itélkező beszólásával való szembesülés stb..a feldolgozás,kizárás nehézkes.
2022. febr. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!