Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mért érzem furán magam a...

Mért érzem furán magam a szobában?

Figyelt kérdés
Van egy szobánk ahol én ritkán vagyok napközbe is olyan furán érzem ott magam de este meg forgolódok egyedül ott aludni se merek.. fura érzést kelt bennem és nem tudom miért. Éjszakánként állandó felkelek és forgolódok nem tudom mitől lehet.. Másik szobában meg simán eltudok aludni. Meg jön az az érzés hgy hirtelen felkelek a semmiből és olyan érzésem van mintha figyelnének. Nem tudom miert van ez de 2 hétig szokott nálam ez tartani hgy mindig abba a bizonyos időbe kelek fel és fura érzést kellt bennem. A szekrényem tükrös..ezt azért irom mert már sok mindenröl olvastam..van egy kutyám napközben még elis van a szobában de esténként mászkál és ugat.. ezekre van valami értelmes válasz szerintetek?

#Értelmesmagyarázat
2022. febr. 7. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Fóbia
2022. febr. 7. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Akkor ne ott aludj, mert a kutyád is be fog dilizni miattad...
2022. febr. 7. 19:53
 3/3 anonim válasza:
Csak beképzeled, nem szeretsz ott aludni. Félsz. A felkelés midig ugyan abban az időben már egy más téma, nézz utána!
2022. febr. 10. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!