Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az jó dolog, ha tudjuk és...

Az jó dolog, ha tudjuk és levetítődik előttünk mit gondolnak és mit csinálnak mások?

Figyelt kérdés
Sokszor olyat is tapasztalok, amire nem tudom a magyarázatot! De nem mi mivel van összefüggésben, de zavaró tud lenni! Észrevettem sokan utálnak evégett, illetve az állatok is támadnak rám mostanság.

2022. febr. 5. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És engem hogy hívnak? 🤭
2022. febr. 6. 09:18
 12/18 anonim ***** válasza:
😀😀😀 azzal, hogy nagyon rossz a szemed
2022. febr. 6. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:
11 - Ez nem így működik. Épp elég bizonyíték, hogy a másik felhasználónak meg tudtam mondani a keresztnevét az aurája alapján.
2022. febr. 6. 09:28
 14/18 anonim ***** válasza:

#13 magyarul kiolvastad az oldalról és most gurut játszol.

Az én aurámból miért nem tudsz olvasni?

2022. febr. 6. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
14 - Anonim a felhasználó, nem tudom, hogy ki ír választ, hogy olvashattam volna ki? Úgyhogy ez szilvásbukta!
2022. febr. 6. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
de én tudom, hogy te fiú vagy 😀
2022. febr. 6. 09:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, de nem barna hajad van? Van pár srác is köztetek. Biztos csak flepnis lehet ez a gyerek. Szerintem az ilyen azt sem tudja ki, magáról ezt a lány mondja. Biztos csak megjátszatja magát- ezt mondta. Érzelmileg introvelált vagyok nem vagyok alkalmas másokkal együtt haladni. Az ilyenek mint én hasznav ehetetlen. Sokan menekültök valamilyen visszatért hiba elöl. Látom, hogy a szülőknek nagy szava van nálatok. De van egy médium is köztetek és lenne egy gömbje, amiből jósol. Vannak házi kedvenceitek. Jó ismeretségi társaságotok van, viszont vannak akiket nem bírtok látni sem. Úgy érzitek átvertek bennetek. Kétségessé vált valami. Látom, hogy az egyik csaj tetováltatja magát köztetek. Sokat költ parfümre. Bizonytalannak látja próbálkozásait. Viszont van köztetetek egy aki mindent jobban lát mint én. Egy fotelban ülhetett. Vannak lányok köztetek, akik nem szeretik a rossz időt , mert vízes lesz a haja. Van olyan köztetek, aki viccesen fog fel mindent. De az lány tudja mi történik a másikkal. Látom, hogy nyáron sem szereti a rövid nadrágokat. De ő a médium. Nagyon látja, hogy mi hogyan következik be. Sőt egy kicsit normális felé halad mindig szelíden. Az egyikőtök szeret főzni a másik nem. Sokat jártok kozmetikushoz. Valamelyikőtök saját kezűleg rendezi a dolgait. Azt látom, hogy várost rendszeresen látogatjátok barátügyileg. Nem mindig jól sikerülnek a dolgok. Médium lány eléggé az anyai áthatások vannak, míg többiek már a saját fejük után mennek. Olyat is látok, aki utálja ha gondolnak rám. Da médium az röhög rajtam. Igen gyerekesnek látott. Hallok egy sípoló hangot most pont ők mondják csak feltételezgetek.
2022. febr. 6. 16:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia, rólam mit tudsz mondani?
2022. febr. 6. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!