Az itt feltett kérdések és válaszok gyakran többet ártanak 1-1 dolog ismeretében mint használnak, vagy csak én látom így?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 14:00
1/18 Grimfox válasza:
A kérdéseket nem tudom, de a válaszok esetén sok esetben úgy van, ahogy látod. A kérdés csak kérdés, még ha troll, vagy simán csak átgondolatlan kérdés is. Az átgondolatlan, vagy szándékosan rossz válasz viszont tényleg ártalmas.
2/18 anonim válasza:
Dehogy, nekem az ezotériás rész a kedvencem! Itt mindent lehet!
3/18 anonim válasza:
Ha tudod szűrni a hasznos információkat, akkor semmi gond nincs a válaszokkal. Kérdezni pedig mindig lehet.
4/18 A kérdező kommentje:
Csak elolvasol 1 könyvet és azt látod hogy itt mit hisznek az emberek kb. ezt tapasztaltam.
2022. jan. 15. 14:24
5/18 anonim válasza:
Elolvasol egy könyvet és itt nem azt hiszik az emberek? Így érted?
6/18 A kérdező kommentje:
Sokszor az ellentétét írják.
2022. jan. 15. 14:40
7/18 anonim válasza:
Akkor ők másik könyvet olvastak. Vagy nem olvastak könyvet, hanem valakitől halották stb.. Ez nem egy egzakt tudomány. Van sok butaság is, ez tény.
8/18 anonim válasza:
Az ezotéria nem fórumtéma. Az ilyesmit egyszerűen nem névtelen vadidegenektől tanuljuk. Az elmúlt 150 évben annyi rettentő ostobaság, szándékos tévtanítás stb. jelent meg mindenféle könyvekben, hogy rémes butaság ilyen helyeken, azokból a "forrásokból" félművelődött tanácsokat kérni-kapni. Vak vezet világtalant.
9/18 A kérdező kommentje:
Indiai szerzőktől olvasok.
2022. jan. 15. 15:02
10/18 anonim válasza:
Grimfox az átgondolatlan kérdés utáni kifejtés is tud ártalmas is lenni, pláne a kérdező válaszai között is előfordulnak ártalmas dolgok, mint pl. álhírek= nézd meg az amerikai nemzeti park befagyott tava kérdést, ahol váltig meg van győződve a kérdező,hogy földönkívüliek csatáznak a tó alatti bázison, ami 10-en 20 x km mélyen, de maga a tó 0,007 km mély, és hiába írták neki, hogy a jég olvadásának a hangja az.
Ez azért ártalmas mert van aki elhiszi ezt, és aztán meg azt nevetik ki aki olvasta ezt és meggyőződve meséli másnak, ezért kell pl. álhírek ellen tenni, hogy másból ne csináljon hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!