Az itt feltett kérdések és válaszok gyakran többet ártanak 1-1 dolog ismeretében mint használnak, vagy csak én látom így?
Itt amit láttok piros zöld kis gombokat, a hozzászoló % ban hasznos válaszokat ad ez nem a hozzászoló hasznosságát minősíti hanem azokat akik szavaznak. Ezen az oldalon megjártam már pár fórumot, de összes oldal közül az embereken itt üvölt legjobban a butaság. Maga az oldal is teljes mértékben igénytelen. Arra sem ad hogy a hozzászolók szerkeszthessék a kommentet, helyesírás!
Politika, informatika milyen hardwaret vegyek, milyen szoftver a jó, pénzügyek, vallás, ahol pénz és érdek van teljes egészében érdeklobbik vezetik a témákat. Burkolt reklám, az emberek manipulálása. Éveken keresztül ennek láttam a pontos hátterét hogy van csinálva. A normális emberek el is mennek, mentek! Zömében itt buta, allulművelt, beképzelt, tehetségtelen társaság válaszol és ír ki kérdéseket, fűzerezve rengeteg érdekmanipulátorral.
Ha valakinek komolyabb kérdése van kuasson, vannak szakmai oldalak meg minden! Amit itt mondanak komolyabb témában javarészt hülyeség! Ha érdekeket érint még jól át is b@sszák a fejetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!