Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy haldokló a kórházban,...

Girlll3 kérdése:

Ha egy haldokló a kórházban, senkinek nem veszi fel a telefont, aki hozzátartozó lenne, viszont a halála napján fogadja egy vadidegen hívását és vele beszél, akkor a hozzátartozóit igazából nem szerette?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tudni h egy haldokló miert dönt így. Ne arra gondolj rögtön h akkor nem szerette a rokonait.

Pl az is lehet hogy tudta hogy haldoklik, és egy kózeli hozzátartozóval nem bírt volna beszélni, mert még nehezebb lett volna elszakadnia, feldgoznia hogy épp vége felé jár már. De még rengeteg lehetőség van.

A másik fejével ne gondolkozz. Úgyse tudsz.

2022. jan. 27. 21:01
 2/9 Grimfox ***** válasza:
100%
Vagy épp túlzottan szerette őket. Én sem szeretném, hogy az utolsó pillanataimat(képletesen pillanat) végignézzék azok, akiket szeretek, és akiknek ezt fájna látni. De ettől függetlenül biztosan lenne mit mondanom az utolsó időben. Valószínűleg egy idegennel könnyebben megosztanám, hogy félek, hogy mennyire fáj, vagy hogy mennyire gyengének érzem magam. Legalább is ez az én gondolatom a dologról. Egy idegennek talán nem fáj annyira, amit mondok, mint azoknak, akik szeretnek, és akiket én szeretek.
2022. jan. 27. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Állatoknal is van így, hogy kb. elvonulnak meghalni. De nem azert mert nem szerették a gazdajukat vagy nem kötődnek senkihez hanem lehet így kezdik meg az elválást.
2022. jan. 27. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarja hogy a családja lássa, halála közben.állatoknál is ez így van ösztönösen, hogy elhúzódik mikor érzi hogy itt az idő.

Régen papámék mesélték, ezt falun így csinálták, mikor még sok ember halt meg otthon, hogy szóltak a feleségüknek, hogy szeretnék este egyedül aludni, de ne is zavarjál meg hajnalig.

Ilyenkor tudta a felesége hogy eljött az ideje.

2022. jan. 27. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as!

Szerintem egyszerre írtuk, csak te kevesebbet írtál, előbb elküldted.

De ugyanarra gondoltunk.

2022. jan. 27. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Mert megsértődött valamiért, nem úgy bántatok vele, ahogyan ő gondolta és most keserűség van a szívében és ezzel akar bennetek önvádat kialakítani.
2022. jan. 27. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezeregy oka lehet. A távozók mást tartanak fontosnak, mint az ittmaradók. Fogd fel így, és nem kell belelátni semmit.
2022. jan. 27. 21:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Mondta is, hogy ne hívjuk. De én azt hittem, hogy más miatt mondja, nem panaszkodott, nem mondta, hogy nem fog haza jönni. Köszönöm a válaszokat.
2022. jan. 28. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vadidegen az az illető? "csak" volt kolléga/barát/szomszéd? Lehet, hogy vele volt elintézetlen ügye még, esetleg régi haragos, akinek megbocsátott (ezt nem részletezted). Nekem pl. egy nagyon jó barátom gondolt rám ugyanígy a halála előtt, akivel előtte nem találkoztunk sokáig bizonyos oknál fogva. Így fogadta el a bocsánatkérésemet (a család felől elrendezte a dolgait). Sokan nem szeretik, ha mások előtt kell meghalniuk. Régen gondozó voltam és sokszor annyit mondtak, mutatták, hogy nyissa ki az ajtót/ablakot, hogy amíg azzal foglalkozok, elmehessenek...
2022. jan. 29. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!