Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy az előző...

Létezik olyan, hogy az előző életünk válaszol valamilyen de ja vu emlékeink érzelmeire ?

Figyelt kérdés
Tehát olyan fehéren felhalványuló emlékek. Gyerekek játszanak mellettem meg ilyesmik. De mintha olyan egyszerűen csodálatos és leírhatatlan élmények lennének. Nem értem az egészet, mert olyan leírhatatlan szavakkal. De ki tudja hogy nem-e működik a hipnokinézis. Mondjuk valaki álmodik egy úgymond közelálló személyhez, de érzi, hogy az emlékeiben meg jó helyen van. Értitek amire gondolok nem?

#De ja vu emlékeink
2022. jan. 24. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Felhalványuló - na, ilyen szó nem létezik, amire gondolsz, az a felderengő.

Egyébként nem értem, hogy mire gondolsz, viszont szerintem túl sok ezo-spiri fantasy irodalmat olvastál, és szeretnéd különlegesnek és felemelőnek megélni az amúgy teljesen hétköznapi életed.

2022. jan. 24. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
1, Had élje már meg különlegesnek az életét, ha már csak az az 1 van neki. 😁
2022. jan. 24. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát, de szavakkal leírhatatlan! Szerintem sok ember van így!
2022. jan. 24. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Határozottan úgy tűnik, hogy te így menekülsz a valóság elől. A monoton hétköznapok valós problémáit szőnyeg alá csöpörve egy csillámporos, mögöttes jelentésekkel, csodákkal teli világot képzelsz magad köré.
2022. jan. 24. 22:49
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Nem létezik előző élet, nem tudom ezt honnan veszed. Nem igazán értem mit akarsz, de ha deja vu, akkor az nem kizárólag egy pozitív élmény lehet. Sok esetben csak az okozza, hogy vannak olyan hatások, amik a múltban megtörtént események érzelmeit adják vissza. Egyébként a deja vu-re van egy sokkal merészebb és misztikusabb magyarázat is szerintem. Aztán ki tudja,annyi mindent nem tudunk,vagy nem tudjuk felfogni.
2022. jan. 25. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!