Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mindenképp kell valamit...

Mindenképp kell valamit hagyni magunk után?

Figyelt kérdés
Hiszen az se tart örökké. Akkor ez nem lehet cél, hogy hagyjunk valamit magunk utan nem?
2022. jan. 24. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen kell, hogy vigyünk magunkkal valami értékeset, jót.
2022. jan. 24. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

A legjobb az, ha nem marad semmilyen kötődésed a fizikai világhoz, ezáltal karmát sem teremtesz önmagad számára.

Elérendő célok és vágyak nélkül, az újabb ide inkarnálódásod is értelmetlenné válik.

2022. jan. 25. 06:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Jo majd az utolso szaromat lefotozom es bekereteztetem az utokornak
2022. jan. 25. 08:40
 4/7 Laylah ***** válasza:

Én sosem értettem ezt a "hagynom kell valamit az utókorra, másképp értelmetlen az életem" kényszert. Vagy a félelmet, hogy "úristen, el fognak felejteni." Na és? Mindenkit el fognak felejteni. Persze, tudunk egy csomó nevet, művészekét, tudósokét, de ott sem magára az emberre emlékszik senki, hanem a munkásságára.

A célja meg mindenkinek az, amit kitűz magának, amire a legjobban vágyik, nem kell ezt túlbonyolítani.

2022. jan. 25. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én magammal viszek majd jó pár embert.
2022. jan. 26. 01:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Talald fel a MI-t arra tutira emlekezni fog mindenki
2022. jan. 26. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Akarva/akaratlanul minden ember kétszer hal meg:

- először, amikor holttá nyilvánítják és eltemetik,

- másodszor - és véglegesen, amikor elfeledik.

.

Az is hagy maga után, kire úgy emlékeznek, hogy "semmire nem tanított, nem ártott, de jót sem tett".

2022. jan. 26. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!