Hogyan működik a vonzás törvénye?
Vonzás törvénye =
elgondolom + teszek érte
Ne figyelj azokra az emberekre akik azt mondjak/irjak, hogy nem letezik/mukodik. Egyszeruen ok keptelenek megerteni azt es tudatosan hasznalni vagy esetleh nem eleg turelmesek, hogy maga a folyamat vegbemenjen.
En kicsit tobb, mint tiz evvel ezelott megprobaltam tuladagolni magam, mert keptelen voltam szabadulni a drogfuggosegbol es alkoholizmusbol (23 evesen). Viszont az ellenkezoje tortent, nem haltam meg hanem ujja szulettem. Nem a tuladagolas estejen hanem kicsit kesobb volt egy nagyon mely spiritualis elmenyem, az elso meditaciom. Ekkor lattam magam kivulrol, hogyan szemlelnek masok, milyen ember vagyok valojaban amikor nem az egon keresztul szemlelem onmagam vagy az egesz vilagot.
Ekkor elkezdtem sok spiritualis irodalmat olvasni (most hatalma, holografikus univerzum, fonix szeminarium etc.) es elkezdtem hasznalni a lelki torvenyeket. (Ezek kozul egyik a vonzas torvenye.)
Most 10 evvel kesobb hihetetlenul boldog eletem van, leszoktam a drogokrol, nem iszom es nem is dohanyzom. Megtalaltam eletem szerelmet a bolygo masik vegen (mexikoban) aki a felesegem lett 5 eve. 3 muteten estem at, hogy visszakapjam a fogaimat (amiket az amfetamin eveken at tarto fogyasztasa miatt vesztettem el) Felszedtem 40 kilot, jobban nezek ki mint 10 eve, a vilagkepem is teljesen megvaltozott. Sajat vallalkozast hoztam letre, (konyveket keszitek es publikalok az amazonon, Magyarorszagon 3 konyvet publikaltam a partvonal kiadoval)most pedig elvezem az eletet es tervezzuk az elso gyermekunket.
Nagyon fontos, hogy megertsd es hogy elfogadd a vonzas torvenyet. Ha kiprobalod es kozben azt mondogatod, hogy ez tuti nem fog mukodni akkor nem is fog, hiszen egy vakfoltot epitesz ki az elmedben. A vonzas torvenye nem csak azt mondja ki, hogy bevonzhatsz embereket targyakat esemenyeket az eletedbe, hanem azt, hogy a hasonlo tudatszinten allo (hasonlo hullamon rezgo) emberek bevonzzak egymast. Lasd az en peldambol: drogfuggo a drogfuggot, vadasz a vadaszt, spiritualis a masik spiritualis embert. Jeleket es energiakat bocsatunk ki melyeket masok erzekelnek es fuggoen az o tudatszintjuktol ezt kedvelik, megvetik vagy teljesen semlegesek.
A vonzas torvenye nem csak abbol all, hogy csinalod az agykontrollt, hanem az egesz eletedet kore epited. Bugyuta zenek helyett hangoskonyvet hallgatsz, telefon nyomkodasa helyett konyveket veszel a kezedbe, felfedezed a sajat elmed melyseget, megismered a sajat egod, mikor mit es mirt reagal, megerted, hogy nem kell tobbe az egoddal azonosulnod, mert tea szellem nem egy vagy vele csak kapcsolatban alltok. Az is fontos, hogy ne csak a vonzas torvenyet ismerd meg es probald meg elsajatitani. A siker pszichologiaja sokkal osszetettebb, sok fontos es kevesbe fontos lelki torveny van amelyek kapcsolatban allnak es segitik egymast.
Kezdetnek ajanlanam Brian Tracy Fonix szeminarium hanganyagjat amelyet megtalalsz a youtubeon, illetve Louis Hay Eld jol az eleted most. Ezek nagyszeruen megmagyarazzak, hogy nagyjabol mirol is van szo, onnantol pedig majd te megtapasztalod a sajat elmed mukodeset.
Ha barmi kerdesed van irj nyugodtan,sok sikert es minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!