Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért Crowley a világ leggonos...

Miért Crowley a világ leggonoszabb embere?

Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint köze nincs a világ leggonoszabb emberéhez. Tudod, hogy kik a gonosz emberek? Akik mások nyomorán gazdagodnak meg (cégvezetők, politikusok, bankárok stb. tisztelet a kivételnek). Crowleyt gondolom azért tartották gonosznak, mert fekete mágiával (is) foglalkozott.
2022. jan. 19. 22:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Elvileg még ma is, de én se értem.
2022. jan. 19. 22:14
 3/11 Grimfox ***** válasza:
80%
Csak azért, mert hallatott magáról. Aki igazán "gonosz", az nem áll ki mindenki elé, és nyilvánítja ki, hogy ő bizony gonosz. Még az is lehet, hogy a világ leggonoszabb embereit egész tisztességes embernek gondoljuk, mert kifelé ezt mutatják. Ez a kettősség, és megtévesztés is a gonoszságuk része.
2022. jan. 19. 22:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem egy csomó hasznos dolgot leírt, amibe semmi gonosz nincs, nyilván félre lehet értelmezni.
2022. jan. 19. 22:25
 5/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Biztos, hogy sok hasznos dolgot leírt. Ezeket a dolgokat lehet rosszra is használni, mint mindent. És ő esélyesen használta is, de nem úgy írta le, hogy erre használd, hanem egyszerűen a hasznos dolgot írta le. Szerintem a modern mágia iránt érdeklődők egyik előképe volt. Sok dolog, amire azt mondták akkor, hogy gonoszság, ma teljesen természetes(nem helyes, csak természetesnek veszik). De abban a korszakban meg is halt, így ez a kép maradt meg róla az emberek emlékezetében. Nem szimpatizálok vele, vagy azzal, amit csinált, de nem is érdemes túldémonizálni a személyét.
2022. jan. 19. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze ráhúzták az emberáldozatokat is, ami elég érdekes, mikor még az abortuszt is bűnnek tartotta.
2022. jan. 19. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
A tisztább látás kedvéért nézd meg a Médiavadász Volt egyszer egy Hollywood amiről Tarantino sem mesél dokuvideót .....
2022. jan. 19. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez most honnan jött hogy Crowley a világ leggonoszabb embere? Csak így kipattant a fejedből? xD
2022. jan. 20. 09:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Néztem egy videót, abba mondták.
2022. jan. 20. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:

"Néztem egy videót, abba mondták."

Szerencsére nem mondták, hogy ugorj a Dunába.

2022. jan. 21. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!