Crowley tarot vélemények?
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy a tervezéstől függően vannak-e különbségek tarot csomagok között, és ha van akkor menniyre használható Crowley tarotja? Előny, hátrány, ilyesmi. Ha jól tudom a férfi halála után más fejezte be tervezést.
Még egy kérdés. Szeretnék egy ilyet, első pakli lenne, szerintetek megvehetem magamnak, vagy várjak még valaki megajándékoz?
A leggazdagabb szimolikájú tarot pakli, amit magas rangú beavatott készített.
de az igaz használatához végig kell meditálni minden lapot!
nyugodtan vedd meg, útmutatásra való nem jóslásra.
Olyat érdemes venni, amihez bőséges leírás van a neten, vagy könyvekben. Az én első deckem Egorov tarot volt, azért is vettem meg a másikat, amikor komolyabban kezdtem foglalkozni ezzel, mert ott is voltak eltérések a nagy arkánumban, viszont dokumentáció alig volt hozzá, néha nem tudtam rendesen értelmezni. Szerintem az említett két tarottal ilyen gondod nem lesz, és igen, jelentésükben kicsit máshogy árnyaltak, de az "alap" paklik azért nagyjából megfeleltethetők egymásnak.
Én a learntarot.com-ot szeretem, és az Rider Waite tarotot tanít, részben ezért is választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!