Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek a gyökércsakrával kapcsol...

Ezek a gyökércsakrával kapcsolatos problémák?

Figyelt kérdés

Hogyha nehezen vagy egyáltalán nem kötődök az anyagi világhoz, a praktikussághoz, baj van a pénzhez való viszonyommal is. Legszívesebben ezektől mind megszabadulnék, és tudom, hogy nem lehet, mert kellenek a túléléshez. De ez csak még jobban idegesít, csak még jobban utálom, hogy "ez így működik". Ezekkel nem is boldogulok, de tudom, hogy már eleve azzal kezdődik, hogy a hozzáállásom is olyan.

Ezek a problémák a gyökércsakrához köthetők, vagy más csakrához (is)?

2022. jan. 19. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ezek a problémák a kapitalista világrendhez köthetők.
2022. jan. 19. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2022. jan. 19. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyfelől igen, másrészt tanuld meg földelni magadat. A neten is vannak fent gyakorlatok, és nem lenne baj, ha elkezdenél jógázni.
2022. jan. 19. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Nem csak gyökér csakrával kapcsolatos probléma ez.Az a baj felsőbb éned nem tudod jól elfogadni, így egy pici elzáródás van a koronacsakrádban is, ezért ez a fura megfelelés nem megfelelés az anyagi dolgok iránt.Ilyenkor legtöbbször a környezetből jövő gondolatok a legkárosabbak, mert ezeket analizálva nem tudsz sose összhangba kerülni önmagaddal, és teljes életet élni.
2022. jan. 19. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Hiába pontozta le akárki a 4est, kb fején találta a szöget.

"Ilyenkor legtöbbször a környezetből jövő gondolatok a legkárosabbak, mert ezeket analizálva nem tudsz sose összhangba kerülni önmagaddal, és teljes életet élni."

Hát ja, a környezetem elég toxikus, valószínűleg még kiskoromban elvesztettem azt aki igazán vagyok, azóta se találom, csak kallódok ide-oda. Ez meg lehet a koronacsakrás cuccot is megmagyarázza.

Akkor milyen irányból érdemes indulni, hogy ezen a helyzeten javítsak?

Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2022. jan. 20. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!