Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen ezoterikus,vagy vallási...

Milyen ezoterikus,vagy vallási dologban hisztek?és miért,mi az oka,hogy abban hisztek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 16. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Keresztény voltam 20 évig és semmi bizonyítékot nem találtam rá, hogy ezek a dolgok valósak. Sátánista lettem és rögtön kaptam bizonyítékot a démonok és egyéb entitások létezésére. Nem tudom pontosan mik és mikre képesek, de tudom hogy léteznek. 3 éve is sátánista vagyok és ezeket kutatom. Számomra ez az ami valóságos mert én láttam. Viszont egy külső szemlélő által ugyan úgy kitaláció ez mint más.
2022. jan. 16. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
1 - Szóval ha jól értem, 20 évig csak hülye voltál, azóta pedig még hülyébb vagy, gratulálok!
2022. jan. 16. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Köszih 😁😘
2022. jan. 16. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Hogy legyek nyitott bármire, de mindent kezeljek fenntartásokkal.
2022. jan. 16. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
4 - És ebben mi az ezoterikus? Ez egy normális világnézet, függetlenül attól, hogy az egyén ezoterikus gondolkodású, vagy sem.
2022. jan. 16. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
5. Kiskoromba azt se értettem mi van ilyen téren, aztán keresgéltem de nem találtam semmit, ilyen agnosztikus voltam de még azt se tudtam az mi, aztán pszichológia felé fordultam 14-5 évesen, utána kőkemény ateista lettem és még a vallásokat is szabályozni akartam meg kikeresztelkedni abból amibe belekereszteltek, aztán végül még így is folytattam az út keresést, de végsősoron mondjuk úgy legyek agnosztikus, aki kvázi ateista meggyőződésű, de nyitott mindenre, sőt keresem is az igazságot.
2022. jan. 16. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
ui. kvázi jógi indentitást vallom magamnak e mellett.
2022. jan. 16. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Priviben is válaszolhatok?
2022. jan. 17. 10:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,válaszolhatsz privátban,ha úgy szeretnél!(bár jobban szeretem,ha ide kiírják az emberek a gondolataikat)
2022. jan. 17. 16:24
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Asztrológia: Mélyebben beleástam magamat, és rájöttem, hogy sokkal részletesebb és pontosabb rendszer mint gondoltam. Nagyon soakt segít az önismeretben és a tudatosításban.

Reinkarnáció: Valamiért nekem ez magától értetődő. Az életben és a személyiseg kialakulásában szerepe van a terhességben megélteknek, a születés alatt megélteknek, a csecsemő, gyerekkorban megélteknek, családi háttérnek, neveltetésnek stb. Egyszóval egy élet alatt csak egy fajta háttérrel rendelkezhetsz, ezért csak egy nézőpontból láthatsz. Ha belegondolsz masik nézőpontba, pl empatizálsz, hogy a másik hogyan érezhet, vagy "milyen lehet ha", az még mindig a te elgondolásod a te nézőpontodból és vagy jobban egyezik a valósággal vagy kevesbé vagy egyáltalán nem. Ez kicsit olyan, mint amikor elgondolod, hogy adott helyzetben te így és így reagálnál, mert te ilyen vagy, a helyzet meg olyan, aztán amikor ténylegesen belekerülsz, kiderül, hogy egyáltalán nem úgy viselkedsz, ahogy azt te hitted. Es pont azért mert más benne lenni, és más kívülről elgondolni, hogy milyen lehet.

Magyarul egyszerre nem tudsz jómódú családba születni, es szegénységbe születni. Egy életen belül nem tudok SZUBJEKTÍVEN megtapasztalni, hogy milyen nőnek lenni, vagy férfinak lenni, mert fizikai ezt korlátozza.

És ezeknek a fizikai korlátonak egy frappáns megoldása, ha megint jössz, és kicsit más nézőpontból, más háttérrel megtapasztalod ugyanezt.

2022. jan. 18. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!