Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kinyitni a...

Hogyan tudnám kinyitni a harmadik szemem?

Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 17:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azokon a részeken bizsergést nem éreztem, csak nyomást.
2022. jan. 14. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért akarod?
2022. jan. 14. 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:
9. Tradicionálisan a tobozmirigyet vélik annak.
2022. jan. 14. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Hatos vagyok. Csak arra akartam utalni, hogy nem véletlenül van az becsukva. A harmadik szem. Lehet, sőt tuti olyan dolgokat látnál, amitől befosnál. Nem sértésből. Ami engem illet, nem szeretnék látni mindenféle lényeket. Van bőven elég gondom. Üzenetet is irtál. Nekem is van némi képességem. Mondjuk a harmadik szemet nem szeretném, de azt szeretném tudni, hogy pontosan mi célból élek. Velem álmokon keresztül üzennek, és próbálnak tanitani engem. Nagyon fontos dolgokat közölnek velem. De nekem ez tetszik. Komolyan szeretnél látni halottakat, szellemeket, démonokat? Mert mind léteznek. Lehet lepontozni.
2022. jan. 14. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
14. amúgy érdekes, honnan lehet tudni, hogy valami valós vagy sem? Minden érzékszervek, hormonok.. tól függ, ha az máshogy működik máshogy látsz, most oké mi kitaláltuk xy mennyiség a jó, aki azt látja már nem jó, de igazából még az érzelmeket is a kib*szott hormonok adják, na meg az is kérdés, hol helyezkedik ez az az én "észlelő" aki a gondolataival is képes befolyásolni a testben termelőtő cumókat?
2022. jan. 14. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem hús-vér emberekkel van gondom...illetve nekik van velem gondjuk. Lényekkel eddig még nem igazán volt gondom. Habár engem álmomban támadtak meg. Démonok voltak. Valóban nehéz megállapitani, hogy mi a valós, és mi az agyunk által kreált cucc. Azt már tudom hogy az agy alvás közben a legaktivabb. Sőt, akkor fogékonyabbak is vagyunk az ilyen dolgokra. Az éjszakát sok lény kihasználja, és azokat az embereket szúrják ki akik félnek, és akiknek gyenge a szellemi erejük. Ez csak egy megfigyelés. Nekem idáig ez jött le. Szerencsére engem nehéz megijeszteni, nem vagyok félős fajta. De ezek a mindenféle lények, árnyak, meg ittrekedt szellemek, entitánsok, mind léteznek. Nem látjuk őket természetesen. És valóban, abban igazad van, hogy nem lehet tudni, mikor melyikük folyásol be minket. Nekem sokszor volt például olyan erős késztetésem, hogy leszurkálom magam. És bizony könnyen lehet, hogy nem is az én gondolatom volt. Nem tudom mi tartott vissza. Hogy megtegyem.
2022. jan. 14. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
én láttam s látok sokmindent. videóztam is. de úgyse hisz nekem senki sem. volt h a nyílászárómon volt négy darab hatújjas kézlenyomat. szóval léteznek lények.
2022. jan. 14. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Na igen, ha kilőjük az érzékszerveket látástól az érzékelésig mindent, akkor a hús vér emberek se zavarnának, bár milyen élet lenne az, meg technikailag fizikálisan ki tudnának nyírni akkor is és halálutáni lét híján a semmi se lenne.
2022. jan. 14. 22:22
 19/19 SZücsöm ***** válasza:
58%

5 Végre valami amibe érdemileg (tapasztalatból) hozzá tudok szólni.

1etértek Grimfox-al amit leírtál az a tenyereken is rettentően könnyen érezhető. Még a másik kezedet se kell közelítened hozzá (ha már eljutottál az érzékelésig). Elég erősen koncentrálni a tenyeredre + én még el szoktam képzelni hogy kavarog az energia, a másik kezem mutatóujjával pedig körzök vagy csak ökölbe szorítom kiengedem. Eközben a másik nyitott tenyeremben, és körülötte egyértelműen érződik egy bizonyos "tér mozgása" ami valamilyen szinten követi azt hogy milyen mozdulatokat teszek a másik kezemmel.

Persze lehet hogy placebó csak akkor nem tudom miért nem működik mindenhol.

2022. jan. 15. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!