Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez jót vagy rosszat jelent?

Ez jót vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran meg érzek dolgokat és mindig igazam van ha valaki tanácsot kér tőlem vagy, meg kérdezi ez miért van, mintha érezném és tudnám. Pár napja mindig be valósul az amit szeretnék a anélkül hogy csinálnék valamit hogy be teljesüljön. Vagy mielőtt valaki ki mondaná mit gondol valamiről én már érzem vagyis tudom mit fog mondani. Ezek miért vannak?
2022. jan. 13. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
rosszat
2022. jan. 13. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. jan. 13. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom
2022. jan. 13. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Jó mert az, de rossz mert megunod + elpuffog a mázli faktor

2022. jan. 13. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én mondjuk 14 éves korom óta foglalkozok a pszichológiával és a 2. szakmámba volt hogy a tanár nem tudatos mutogatásaiból tippeltem meg, persze bele lehet bukni, mert mondjuk ha bal meg jobb oldal van, akkor beleszólhat a domináns oldala is.
2022. jan. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!