Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ingának mi értelme? Ha nem...

Az ingának mi értelme? Ha nem mozog nincs semmi, ha meg mozog akkor a kezed is, mi haszna?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 13:49
 1/4 Grimfox ***** válasza:
82%
A lényege, hogy a kezed által mozogjon. Amikor az ingának teszel fel kérdést, vallójában egyfajta belső párbeszéd folytán önmagadnak teszed fel a kérdést. Az akaratlan izommozgáson keresztül kapod a választ, amik kilendítik az ingát. Nem az inga mozog magától, és nem is valami szellem böködi kívülről. Emiatt korlátozott az inga használata. Csak olyan választ kaphatsz, amire így, vagy úgy, de tudod a választ(általában tudat alatt).
2022. jan. 11. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Én mikor az ingaval kiserleteztem, rájöttem, hogy a szívverésem ereje mozgatja az ingat (persze lehet hogy tévedek, az is lehet, hogy a finom kézmozgás miatt), nem is ez a lényeg, hanem hogy mindig, kivétel nélkül olyam válaszokat kaptam, amilyenre vágytam. De nem történtek meg.
2022. jan. 11. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
annyi értelme van, mint megenni a lábkörmöd. semmi. mint ennek az egész kategóriának.
2022. jan. 11. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, ez így nem igaz.

Ha használod, akkor legalább azt tudni fogod, hogy tudat alatt mit gondolsz.

Azt meg azért nem olyan egyszerű megtudni, egy pszichológusnak is hónapokba telhet.

2022. jan. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!