Nem tudom hogy kell ezeket manifesztálni, segitene valaki?
Manifesztáció igen is létezik. Én rengeteg mindent bevonzottam, gyermekkorom óta érdekel az agykontroll és hiszek benne. Igazából nem is kezdem el sorolni, mivel itt úgyse hisznek el semmit a legtöbben. Amúgy pont az benne a csavar, hogy csak annak működik, aki hisz és nem kételkedik.
A kérdésre visszatérve, mással ez nem tudom működni fog-e. Egyszer én is majdnem beleestem ebbe a hibába, de nem érdemes csinálni. Márcsak azért, mert más érzéseivel nem játszunk. Be lehet vonzani szerelmet, párkapcsolatot, de nem úgy, hogy konkrét személyre gondolsz. Inkább csak azt manifesztáld, hogy van egy párod, akivel szeretitek egymást, stb. Ne legyen konkrét személy, mert abból nagy baj lehet. Olyan mint egy szerelmi kötés, vagy rosszabb, még magadnak is árthatsz vele, ez nagyon veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!