Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki segítene hogy hogyan...

Valaki segítene hogy hogyan kell otthon manifesztálni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez az őrület? Soha nem lesz vége?
2021. ápr. 25. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

Ilyet nálunk csak éjjel csinálnak, és csak sötétben.

De ha valaki észreveszi, lesz nemulass!

2021. ápr. 26. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Én csak buszon tudok manifesztálni.
2021. ápr. 27. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Nem kapott még el a kaller?
2021. ápr. 27. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kerlek ne hidd el ezt a maszlagot. Csalok talaltak ki es terjesztik ezt az áltudományt, hogy remenyvesztett emberek vegyek meg a kulonbozo konyveiket es fizessenek be az eloadasaikra. Persze vannak akik jot akarnak ezzel a modszerrel, de az hogy nehany ember hasznalta ezt modszert es sikeres lett az nem azt jelenti hogy e miatt.
2021. ápr. 27. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjad.

Ez egy jó választóvonal: a hülyék elhiszik, és addig se csinálnak valami rosszabbat, amíg ezzel foglalkoznak.

2021. ápr. 27. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

En elhiszem ezt a hülyeséget. Én pár módszert ki is próbáltam de eggyik se vált be szóval igazából semmi értelme nem is volt. De én ezert semmi pénzt nem adtam ki de attól még egy próbát megért. De akk mondok neked egy könnyű módszert.

369 nevű módszer

3x felirod egy papírra annak a dolognak, jelenségnek a nevét amit szeretnél.

6x felírod az egész dolgot h szeretnéd pl.: szeretném hogy pistike belém szeressem, vagy szeretném hogy legyen egy kiskutyám

9x felírod h már az megtörtént pl.: pistike szeret engem, vagy van egy kiskutyám.

És kész is vagy:) sok szerencsét

Je és figyelj pontosan a számokra h az elsőt 3szor utána 6szor és végül azt a részt h már megtörtént azt 9szer.

2021. máj. 3. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:

van egy szupi video ami meg relaxalashoz is jo: [link]

meg nem probaltam de kommentek szuperul hangzanak:D

2021. máj. 20. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!