Hogyan lehet előidézni a feltétel nélküli szeretet érzését?
29. Ha megcsal akkor ő dönt úgy, hogy nem akar veled lenni, ezért ha szereted otthagyod. Pláne hogy egy ilyen személy a "rózsaszín köddel" él.
Én szeretem az összes exem, de messziről.
Van exem, akit barátként szerettem a kapcsolatunk után, van akivel megszűnt a szeretet minden formálya.
Van ilyen volt barátom is.
Sőtt, van akit soha nem tudtam szeretni, elég ritka, mert én szinte mindenkit pozitívan látok, kevésbé krittizálok, pletykázok ki másokat, de valakit még ennek ellenére semmszerettem meg.
Miért kéne feltétlen szeretni?
Attól még tisztelhetem, ha még azt sem akkor legalább elfogadhatom.
Nem csak a szeretet létezik.
Ez olyan mintha azt mondanánk muszáj mindíg boldognak lennünk, mindenben a jót látni, de ez kamu, és diktatórikus.
Nem vonhatjuk meg magunktól a bánatot, mert tanít, sem a fájdalmat, mert az figyelmeztet.
a tiszteletet nálam nehezebb kivívni 33. ><
Az meg nem titok, hogy az elrendelt házasságok jobban működtek.
És nem azért mert jobb volt.
Jelenleg a kezdeti láng lealacsonyodik.
Előre elrendeltnél pedig egy szeretet létrejön általában, bár manapság ez nem nagyon van.
Persze lehet mondani, hogy ki akar olyannal lenni, akit nem szeret, azért ezt régen se lehetett kivitelezni no meg szeretőt is tartottak.
De azt se lehet mondani hogy szerelemből minden jó, hisz simán lehet egy bántalmazó kapcsolat belőle.
Kombinálva lenne a legjobb, csak hát kb kivitelezhetetlen harcok folyamata lenne, mert elrendeltnél tudja a család, hogy mifélékhez mész hozzá, szerelem meg hát szerem, legjobb lenne a 2 együtt, meg ha nem fogyasztói társadalom szerint dobnánk ki a másikat, hanem kommunista módon megszikszalagoznánk.
Ha létezne feltétel nélküli szeretet, mindenki, mindenkit szeretne, ami baromság...
Ahhoz, hogy valakit szeressek, már annak a feltételnek is teljesülnie kell, hogy ismerjem, hogy kommunikáljak vele, hogy szimpatikus legyen, stb stb...
37. Millió fölé teszik bármely oltás halálozási arányát, mindenbe bele lehet halni, Brucee Leet például padlóra vitte egy fájdalomcsillapító, már ha nem valami gyilkosságot magyarázol bele, mert kb. minden híres ember halálánál feljön a gyilkolás, még Prabhupadanál is, de lényeg hogy bele lehet halni, épp úgy mint az ez előtti összes oltásba, ha meg gyengített vírust tartalmaz evidens hogy van akinek az is elég. Bár tény, hogyha mindenkinek mogyorót adnánk többen halnának meg, sőtt.
De amúgy itt is azzal basszuk el, már már veszekszünk vitázás helyett jó magyar módiba, aztán meg ez ragad ránk.
Meg persze az internet segít hogy mégjobban félreértés és több beleböfögés legyen.
Teljesen megdöbbentem, hogy ezt a kérdésemet ennyire szétoffolátok.
Bármily meglepő, de ez egy egyszerű kérdés volt, nem pedig vitaindító téma...
Aki a kérdésre szeretne nekem válaszolni, kérem, írjon privátban, mert ezt kiveszem a figyeltek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!