Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi a franc lehetett?

Ez mi a franc lehetett?

Figyelt kérdés
Azt se tudom hova irjam ki melyik kategoriaba illik. Nagyon befostam, falun elek, mentem ki az ajton az elobb hogy elszivjak egy szal cigit, erre az uton egy kampos botos, kb 175-180cm magas, full fekete ruhas ember setalt el, majd visszanezett ram es eskuszom vilagitott a szeme, az arcat nem lattam, de oregemberes mozgasa volt most teljesen bevagyok szarva. Nem merek kimenni se kutyat is behivtak teljesen bevagyok fosva.
2022. jan. 7. 01:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nézd meg a Midnight Mass-t, abban is ilyen lény van. :)
2022. jan. 7. 11:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a modern ember áltatja magát azzal, hogy az éjszaka biztonságos. Amit láttál, azt láttad. Hogy mi/ki volt, nem tudom. Örülj neki, hogy nem keltetted fel az érdeklődését jobban. Valószínüleg csak ment a dolgára.
2022. jan. 7. 13:04
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
A földönkívüli invázió előörs feldertője, ahogy 404 megjövendőlte
2022. jan. 7. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
Jól van emberek, persze lehet ezen viccelődni, meg én is nevettem a válaszolom. Jó poénokat írtatok. De higgyétek el, ezek a dolgok léteznek. Tudom, baromságnak hangzik de van ilyen. Én is láttam régen egy fekete csuklyás alakot a párom mellett állni, ő meg aludt. Én felkeltem vizet inni, és csak néztem rá bambán, meg voltam merevedve, ő meg a plafon felé eltűnt felszállt mint egy fűst. Ide is le írtam már többször.
2022. jan. 7. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

A Midnight Mass-t azért ajánlottam, mert egy ilyen élmény után para lehet megnézni és én szeretem a borzongást. :)

#14: én alvásparalízis közben szoktam hasonlókat hallucinálni, bár ha jól értem, veled nem ez történt, mert tudtál mozogni. Para lehetett. :/ Az alvásparalízisnél az a jó, hogy a bénultságból rá tudok jönni arra, hogy nem a valóság, amit látok/érzek.

2022. jan. 7. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Teljesen fent voltam, nem is aludtam előtte sem, ültem az ágy szélén, és fogtam a poharam, álltam fel az ágyról és fordultam volna ki, akkor láttam meg a fekete csuklyást, és ijedtemben vissza rogytam az ágyra. Ez egy pár pillanatig tartott csak, de nagyon megijedtem. Soha nem felejtem el. Nem is merek azóta sötétben aludni. A párom ágya mellett állt, de a párom csak nevet rajta, nem hisz benne, de én tudom hogy láttam. Soha nem iszok, nem drogozom, de akkor megrémültem.
2022. jan. 7. 15:20
 17/20 A kérdező kommentje:
En nm tudom mi volt, de mar elore fosok az estetol. Nem torten utana semmi a vilagon, de alig vartam, hogy kivilagosodjon, mert huggyozni se mertem kimenni a szobabol. Amintk kivilagosodott Carlost kiengedtem, azt annyi. Felhivtam anyamat o is kirihogott hat fåszom. En nem hazudok
2022. jan. 7. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem röhöglek ki és sokan mások sem itt. Láttál, amit láttál, nehéz szembesülni azzal, hogy más is létezik a világon, mint amit tanítanak az emberek egymásnak.
2022. jan. 7. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Viszont ha tényleg nem egy stanlglit füstölt él el és nem attól haluztal akkor lehet hogy a sármelléki kuglófember volt akkor pedig... Hát nem lennék a helyedben.
2022. jan. 7. 16:25
 20/20 SZücsöm ***** válasza:
14 Nekem kollégám drog és alkohol hatása nélkül halucinálta a feleségét és a fiát a szobába. Azt mondta olyan élethű volt mintha valóban ott lettek volna vele. (és nem, nem haltak meg). Tehát sajnos a csak érzékelés, főleg ha csak egy ember az érzékelő, nem megbízható.
2022. jan. 8. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!