Ez mi a franc lehetett?
Figyelt kérdés
Azt se tudom hova irjam ki melyik kategoriaba illik. Nagyon befostam, falun elek, mentem ki az ajton az elobb hogy elszivjak egy szal cigit, erre az uton egy kampos botos, kb 175-180cm magas, full fekete ruhas ember setalt el, majd visszanezett ram es eskuszom vilagitott a szeme, az arcat nem lattam, de oregemberes mozgasa volt most teljesen bevagyok szarva. Nem merek kimenni se kutyat is behivtak teljesen bevagyok fosva.2022. jan. 7. 01:05
1/20 A kérdező kommentje:
Kapucni a fejen votl ezt nem irtam le. Mi a faszöm volt ez? Ver a azivem kiugrik a helyerol
2022. jan. 7. 01:06
3/20 anonim válasza:
Néha iszom egy kortyot,hogy megnyugodjak. Aztán mikor kiteszem a lábam otthonról már jönnek is azok az elcseszett házikoboldok és másznak is rám mert nyűgjük van. Nem fogom ezt sokáig bírni a szívem csak úgy kalapál.
4/20 A kérdező kommentje:
Jolvan latom elviccelitek. Esku lattam verjem bele a fãszom es most elaludni se merek, kirva eletbe. Kutyatnem engedem ki reggelig az biztos
2022. jan. 7. 02:01
6/20 anonim válasza:
A kutyát ne engedd ki. Már csak az kéne, hogy kiszolgáltasd szegény blökit a villódzó szemű bácsiknak. Zárd be a kaput és ha kopogtatást hallotok be kell bújni az asztal alá.
7/20 A kérdező kommentje:
Kapjatok ba tudjatok mimet :) en meg itt fosok a szobaban kutya meg menne ki remelem ide is huggyzik vagy szarik de oersze vicceljetek el :)
2022. jan. 7. 03:03
9/20 anonim válasza:
Füves cigi volt? Mert akkor tudom a választ.
10/20 anonim válasza:
Ne félj. Csak halucináltál. Menj ki nyugodtan, de azért írj előtte végrendeletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!