Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon szellem lehetett?

Vajon szellem lehetett?

Figyelt kérdés

Hajnali 1 óra körül a bejárati ajtónál hallottuk tesómmal, mintha valaki be akarna nyitni. (Be volt zárva.) Először annyira nem foglalkoztunk vele, utána kb 2 perc múlva megint ez történt, ekkor már igen. Felkeltettem és szóltam apukámnak, kiment, hogy megnézze, de nem volt kint senki az udvaron, ráadásul a kapu is be volt zárva, tehát az is ki van zárva, hogy egy betörő lett volna.

Azóta szerencsére semmi furcsaság nem történt, de még így is egy kicsit para, és nem tudom mire vélni. Én hiszek a szellemekben, tesóm nem, de most még ő is meglepődött ezen, ami történt.

Lehetséges, hogy szellem volt? Mit gondoltok erről?

2022. jan. 5. 03:41
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
fújt a szél, légmozgás volt, egér szöszmötölt, vagy a szomszéd macska. bármi, de nem szellem.
2022. jan. 5. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A szél nem tud fújni. 🙈
2022. jan. 5. 08:03
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
jajmá 😀
2022. jan. 5. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Na, az okos szkeptikusok mindjárt megmagyarázzák, hogy a szélfújás sem létezik :D

Amúgy fújtnagyon este a szél, az okozhatta a fura zajt. Persze lehetett szellem is, de az minek babrálna az ajtóval? Ott megy, be, ahol akar. Nincs neki akadály.

2022. jan. 5. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi nálam se minden napos de van,hogy azt hallom én is valaki babrál a kilincsel. De én tudod miért van! EEgyébként vagy azt akarják segíts,mert nem tudják hova kerültek és ugyanakkor lelkifurdalásuk van a múlt végett. De leginkább mondom figyelmeztetnek és szólnak valamiért! Legtöbbjük valamilyen hiba végett maradnak, valamelyikőjük pedig egészen gonoszsága végett. De ők szerintem a pokol elöl menekülnek és ezért is viselkednek durván, mert valójában isten elöl nem igazán van menekülés.Hol ott szerintem két külön térbe különíti el a rosszat és a jót cselekvő embereket.Szerinted a templomokon lévő háromszög szeme mit szimbólizál?
2022. jan. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!