Mostanában még végeznek exorcizmust, ördögűzést? Orvosi beleegyezés kell-e hozzá? Tudomány hogyan vélekedik róla, hatásos egyáltalán?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 13:48
11/25 anonim válasza:
Láttam egy filmet hogy egy ortodox kolostorba kiűzték az ördögöt egy lányból csak az a bökkenő hogy bejehakt a lány. De az ördögöt kiuztek belőle legalabb.
Kétszer is olvastam ezt az esetet, egyszer egy reformstussal esett meg meg úgy 2008 körül és 2015- Ben amiről film készült. Mi dket esetben a szerencsétleneket bezárták egy kolostorba, tömjénnel meg szenteltvizzel locsolták őket,bojtoltettek meg keresztet kötözték. Csak nem értem ezekbe hogy lehet belehalni
12/25 Grimfox válasza:
Úgy, hogy két héten keresztül folyamatosan fizikai, és mentális stressznek vannak kitéve. Eleve ott az alap bajuk(általában nem démon), amit tetéznek az ördögűzéssel. Két pap áll melletted, miközben te egy ágyhoz vagy kikötözve, és rohamaid vannak, ők pedig nem orvost hívnak, hanem a rituale romanum exorcizmusról szóló részét ismételgetik újra, és újra, miközben időnként ráparancsolnak a gonoszra, ami benned lakik, hogy távozzon. A rohamok miatt, meg a hosszú szertartás miatt előbb-utóbb valamelyik létfontosságú szerv feladja. Az agynak, és a szívnek nagyon nem tesz jót a hetekig tartó folyamatos adrenalin, és egyéb stresszhormon zuhany.
13/25 anonim válasza:
Persze, azért törte össze Maicii Domnului ( Szűz Mária neve vagyis Istenszülö) ikonjait meg a keresztet azert harapta meg a pap kezébe mert nem volt megszállott. Minden pszihikai betegség megszállottság és a sátán táplálja. A pszihikai szerek csak elnyomják a tünetet. Mondjuk a pap is elnyomja mert nem gyógyít de a tomhen meg a Szenteltviz hosszabb időre nyomja el arról nem beszélve hogy nem lassul be az anyagcsere mint a pszichikai szerektől. Jó hogy egy ortodox országban ének és osztják a gondolkodásomat az ortodox papok. Vagy én az övékét.
14/25 anonim válasza:
Amúgy Keresztjét voltak kötözve és mondom hogy az egyik nem is volt ortodox.
Aki hülye így jár.
Nekem is mondta a szomszédom hogy elmehetnek veje zarándoklatra egy ortodox kolostorba mondom dehogy megyek, túl bűnös vagyok én óda. Nem vagyok hülye hogy ortodox kolostorba menjek.
15/25 Grimfox válasza:
Akkor én megszállott vagyok, mivel pszichés betegségem van. Jó tudni, hogy nem a hormonháztartásom borult fel, hanem gonosz szellemek randalíroznak a testemben. Bár a kezelőorvosom mélyen hívő katolikus, nem tudom, miért nem említette ezt.
16/25 anonim válasza:
Távozz tőlem Grimfox :D (illetve a gonosz benned..)
17/25 Grimfox válasza:
Szerintem én vagyok a gonosz bennem. Ha otherkin szubkultos lennék, most kijelenteném, hogy egy démon a lelkem, csak emberi testet öltöttem, vagy hasonló dumát, amitől az embernek viszket a háta.
18/25 anonim válasza:
Grimfox szíved joga.. A hátad megvakarására vannak céleszközök, de a pata is bőven megfelel.
19/25 Grimfox válasza:
Nem tudom magam hátbarúgni. Maradok a hátvakarónál. Vagy inkább nem jelentek ki olyansmit, hogy démon vagyok embertestben. Akkor nem fog viszketni senki háta.
20/25 anonim válasza:
Nevertheless you have my attention.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!