Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt komolyan gondolják?

Ezt komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

Olvastam már egy csomó olyan kérdést,hogy összeillik-e két külömböző horoszkópú ember.Ez most komolyan érdekli a kérdezőket?úgy értem van aki tényleg képes lenne szakítani élete nagy lehetőségével mert a horoszkóp szerint nem illenek össze?

Léteznek ekkora balekok?

2010. szept. 7. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, pont arra akartam rávilágítani ,hogy a kérdező mi a fenének az ezoterika rovatba jön kételkedni...akit nem érdekel az ne olvassa ezt a rovatot van tudományok topic is.
2010. szept. 8. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy az emberek tévedésükben hiszik, hogy a horoszkóp meghatározza jellemüket...nekem is van egy sztorim...BAK vagyok és egy lány szó szerint meg akart törni, mert azt hitte a bakokat meg kell, mert nehezen nyílnak meg. Az igazság pedig az volt, hogy én nyitott voltam, és észre sem vette. Kihívásnak tekintett...annyi is lett a dologból..., igaz én azóta sokat változtam. :D

Az egyén határozza meg milyen...a horoszkóp csupán az "x" viselkedésre való hajlamot mutatja meg. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 9. 10:23
 13/13 A kérdező kommentje:

09-08 14:21 igazad van igazából azért ide tettem fel a kérdést mert hát akik ezeket olvasgatják gondolom konyítanak valamit és megtudják cáfolni az állításomat:)

nem a vita kedvéért tettem fel ide a kérdésemet.

Köszönöm mindenki hozzászólását hát sok igazság van bennük!

várok még további véleményeket:)

2010. szept. 12. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!