Ezt komolyan gondolják?
Olvastam már egy csomó olyan kérdést,hogy összeillik-e két külömböző horoszkópú ember.Ez most komolyan érdekli a kérdezőket?úgy értem van aki tényleg képes lenne szakítani élete nagy lehetőségével mert a horoszkóp szerint nem illenek össze?
Léteznek ekkora balekok?
Az a nagy helyzet, hogy az emberek tévedésükben hiszik, hogy a horoszkóp meghatározza jellemüket...nekem is van egy sztorim...BAK vagyok és egy lány szó szerint meg akart törni, mert azt hitte a bakokat meg kell, mert nehezen nyílnak meg. Az igazság pedig az volt, hogy én nyitott voltam, és észre sem vette. Kihívásnak tekintett...annyi is lett a dologból..., igaz én azóta sokat változtam. :D
Az egyén határozza meg milyen...a horoszkóp csupán az "x" viselkedésre való hajlamot mutatja meg. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
09-08 14:21 igazad van igazából azért ide tettem fel a kérdést mert hát akik ezeket olvasgatják gondolom konyítanak valamit és megtudják cáfolni az állításomat:)
nem a vita kedvéért tettem fel ide a kérdésemet.
Köszönöm mindenki hozzászólását hát sok igazság van bennük!
várok még további véleményeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!