Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A 13 mellett más számoknak is...

Balasa Bence kérdése:

A 13 mellett más számoknak is van jelentése?

Figyelt kérdés
A 13-as számot mindenhol a szerencsétlenséggel azonosítják (elvileg még Hamurapi oszlopán is kimarad), más számoknak is van valami - akár negatív, akár pozitív - jelentése?

2021. dec. 27. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne. Pl (a teljesség igénye nélkül):

2 - csipkebokor vessző

10 - tiszta víz

1 - megérett a meggy

2021. dec. 28. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló.

Tudtad, hogy számokkal is üzennek neked az angyalok? Itt a megfejtésük!

[link]

2021. dec. 28. 10:45
 13/17 A kérdező kommentje:
A volt barátnőm spiritiszta, ő folyton az angyalokhoz imádkozott, Én "pogány" vagyok (szándékos idézőjel), nekem az istenek, az őseim, és az őrzőim mutatják az utat.
2021. dec. 28. 10:57
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
10. Erre tudom azt mondani, hogy van 2,5 milla megtakarításom, igen ez sok pénz, arra sok hogy hülyeségekre költsem vagy elherdáljam, de rohadt kevés mert elköltözni nem tudok belőle.
2021. dec. 28. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
És hozzáteszem elkezdtem sulizni, hogy jobban fizető munkám legyen, de így meg ugye inkább a kiadás több, szóval végeredménybe legyen inkább 2 milla.
2021. dec. 28. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
12-es vagyok. Én sem gyakorlom a vallást, de attól még tudom, hogy van egy felsőbb hatalom, ami néha útmutatást ad. A belinkelt cikkel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én más magyarázatot nem találtam arra, hogy néhány szám miért kíséri végig az életemet.
2021. dec. 28. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:

van bizony pl. a ......21......Jolly Joker.

vagy a világmindenség kérdésére a megoldás ........42......

2021. dec. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!