Titeket vonzottak már ásványok?
Figyelt kérdés
Velem volt ilyen, nem is egyszer.
Kíváncsi vagyok hogy veletek is volt már ilyen, és hogy melyik ásvánnyal?
2021. dec. 21. 18:33
1/16 anonim válasza:
Gyémánt. Minél nagyobb. Brill csiszolással:-) (Sajnos egyoldalu vonzodás.)
2/16 anonim válasza:
Igen, a lapis lazuli, és akkor segített is a céljaim elérésében. Később is volt hasonló, akvamarinnal és kalcedonnal.
3/16 anonim válasza:
Igen, megszállottam gyűjtöm őket, imádok mindent, ami geológia.
5/16 anonim válasza:
A sörben lévő ásványi anyagokat szeretem.
6/16 A kérdező kommentje:
1-es, 4-es és 5-ös értem, végülis nektek is igazatok van :D
De most kijavítom magam. Én inkább kristályokra gondoltam és nem a sörre :)
2021. dec. 21. 21:00
7/16 EagleHUN válasza:
A magnetitem rendszeresen vonzza a nálam lévő vastárgyakat pl kulcscsomót és övet és így tulajdonképp engem is "húz". :D
8/16 anonim válasza:
Igen, hosszú évek óta vonzanak az ásványok. Vannak örök kedvencek (pl. az akvamarin, a jáde, a cölesztin, a petalit, a rózsakvarc, a fluorit, a hegyikristály, a lepidolit, a turmalin és a holdkő, és mindig vannak újak, amik valamiért vonzóak lesznek egy időre, függetlenül attól, hogy esztétikailag mennyire tetszenek.
9/16 anonim válasza:
Hegyikristály vagy kvarc örök befutó nálam.
10/16 anonim válasza:
Citrin. Egyszerűen imádom, van több kristályom, de amikor megérintem akkor is imádom az energiát amit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!