A Mátraszentimrei Fallóskúton a Máriakegyhelyen miért volt olyan furcsa érzésem, mintha figyelne valaki?
Figyelt kérdés
Tavaly amikor voltunk akkor mindig bennem volt egy furcsa érzés, de akikkel voltam ők is ezt mondták.
Meg olvastuk, hogy valakinél valami vagy valaki megjelent, csak nem jut eszembe a sztori.
Valaki tud infót erről? Hol tudok utánanézni?
2021. dec. 18. 20:48
1/10 anonim válasza:
Gugli. Szerintem azért éreztétek így, mert tényleg figyelt benneteket valaki.
2/10 A kérdező kommentje:
De nem találom
2021. dec. 18. 21:23
3/10 anonim válasza:
Hasznosi asszonynak megjelent valamelyik főnökünk és mondta neki, hogy fallóskúton aktív legyen stb stb
4/10 A kérdező kommentje:
hehehe
2021. dec. 18. 21:48
5/10 anonim válasza:
Személy szerint eddig erről nem is hallottam és nem voltak ilyetén tapasztalataim, pedig rokonoknak van ott házuk és voltam már ottalvósan is hétvégézni ott.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Igen benne van, köszi :)
2021. dec. 18. 23:17
9/10 anonim válasza:
Gyerekkoromban, mikor hallottam bárkitől is a Bagolyirtás nevet, mindig valami brutális dolog jutott eszembe, hogy mennyi döglött bagoly lehet ott. XD
10/10 A kérdező kommentje:
#9 nekem is :D
2021. dec. 22. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!