Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek az ilyesmiben? Véletle...

Hisztek az ilyesmiben? Véletlen lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 éve meghalt a családban a nagypapám szívrohamban december 7-én, apám szülinapján. Apám kezei között, aki nem mellesleg kicsinálta idegileg, minden pénzét elkunyerálta stb, szóval nagyon kihasználta szerencsétlen öreget, aki még élhetett volna bőven 10 évet, ha nem telepszik rá és nem húzza le az új nőjével.

Apámmal senki nem tartotta a kapcsolatot a családból, csak az öcsém aki sajnálta és néha látogatta.

Aztán idén felhívott a tesóm december 7-én, hogy épp apámnál volt a szülinapján, amikor összeesett és meghalt. Ugyanúgy szívrohamban. Ugyanott, ahol nagypapánk és ugyanolyan körülmények között.

A boncolási jegyzőkönyvből az derült ki, hogy ugyanaz volt a baja, majdnem szóról-szóra ugyanazt írták.

Nem hiszek az ilyen ezo izékben, csak most elgondolkodtam, hogy annyi szenvedés után amit másoknak okozott, ez véletlen lenne?

Olyan, mintha büntetés lenne vagy nem tudom...

Ti hisztek az ilyesmiben? Van hasonló tapasztalatotok?

2021. dec. 13. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen érdekes és hátborzongató egybeesés, de ha az ő fia volt akkor simán örökölhette tőle ezt a szívproblémát ami a halálukhoz vezetett.
2021. dec. 13. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.
2021. dec. 13. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Nekem csak az a megdöbbentő, hogy pont ugyanazon a napon és pont ugyanúgy.
2021. dec. 14. 07:50
 4/4 lcb válasza:
100%
A saját születésnapján halt meg az apja, erre valószínűleg emlékezett is. Amit mondtál, az alapján bűntudata is lehetett. Aznap valószínűleg emlékezett, hogy az apja halálának az évfordulója volt, talán bűntudata lett, amely dühbe csapott át, és az öröklött szívprobléma mellett ez szívrohamhoz vezethetett. De a valószínűsége 1:365-höz tehát ez egy olyan jelenség, amely elég gyakran előfordul, de nyilván csak az szúr szemet, ha ilyen történik és nem az, ha nincs ilyen egybeesés.
2022. jan. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!