Érzések/megérzések nem hazudnak?
Az intuíció egy fejleszthető, és hasznos, megbízható eszköz 'lehet'....de nagyon nehéz megtanulni helyesen használni, mert sok más benyomás, gondolat hasonlóan bevillan, és meg kell tanulni nagyon biztosan megkülönböztetni ezeket.
Addig nem szabad biztosra venni semmit.
De, ritkán de előfordul, hogy csal a megértés.
Az érzést meg nem nehéz becsapni.
Sokszor kellett volna, hogy hallgassak a megérzésemre. Múltkor összetörték az autómat, és előtte 10 méterrel jártam, mikor jött a "hang a fejembe", hogy gyorsítsak. Nem tettem sajnos, mert úgy voltam vele még bőven zöld a lámpa és szabályos leszek 50-nel a városban. Lehet elkerültem volna.
Ugyanilyen volt, amikor mondtam barátomnak, hogy vigyázzon a körforgalomban, mert egyszer már levitte ott egy kamion az autónkat, amikor anyummal mentem. Gyorsított a barátom, és mondta h ott van mögöttünk a baleset (látta a tükörből) az utánunk jövő autót vitte le.
De persze nem mindig igaz a megérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!