Pár nap múlva eljön a Világvége? A NASA figyelmeztet!
Egy Eiffel-torony nagyságú aszteroida tart a Föld felé: figyelmeztet a NASA! Gondolj bele : 2012. 12. 21 fogdítva : 2021. 12. 12
Vajon igaz lehet? Becsódik a Földbe ez a gigantikus meteroit? Te fel vagy készülve? Mennyi konzerv van otthon? [link]
Csomó aszteroida megközelítést átvészeltünk már. Reménykedjünk, hogy ez a szerencse továbbra is kitart.
A stílusa a kérdezőnek ismerős. Khm
De amugy a NASA nem az avilagtitkai oldalon posztol. Khm.
😂😂😂😂😂😂😂
Ne nevettess már. Az csak egy szimuláció ami jó részben kamu másrészt meg gondolj már arra hogy a NASA fotók mind kamuk. Ha bekell csapni egy meteornak hogy okosabb legyen az ember feje akkor rajta. De addig nem hiszek el semmit sem amíg nem látom magam előbb említett világ végeket. Felőlem azt írnak be amit akarnak. Ráadasul írták hogy megtudják védeni a lakosságot vagy a fejük felett csap be mert van már atom rakéta. De akkor mindegyik infó kamu hazug fanatikus propaganda terjesztő álhazug szervezet lenne.
A 2012 visszafelé 2102 és nem 2021. 2021 visszafelé 1202.
12. 12. visszafele 21. 21. Magyarán 21 hónap nincs. Igy ez már semlegesítette és megcáfolta az érzéki csalódásod. Olvasd már újra. Az nem 2021 hanem 2102 a 2012-nek a visszafele a jövőbe.
Na jó éjt. Iratkozz be újra általános iskola alsó tagozatába hogs megtanulj számolni.
Még egyet letudunk s jövőre megint jöhet Notredamus, a maják, az ítélet nap,p s a többi alias stb.
De K élet, hogy azt is lekésem.
"Vajon igaz lehet? Becsódik a Földbe ez a gigantikus meteroit? Te fel vagy készülve? Mennyi konzerv van otthon?"
"Gondolj bele", döglött béka körül is szállnak a legyek mégsem eszi, a gigantikus meteorit mellé minek a konzerv?
Értem én a nagy menüt, de miért kell hozzá egy pár alig használt ajándék zokni 1000 forintért? Mert ajánlom? Figyu fsza már próbáltam... Megéri!
De a kérdésre válaszolva. Nem nálam csak szoba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!