Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A zöld szemű lányok tényleg...

A zöld szemű lányok tényleg az ördögöt szolgálják?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy azok a nők, akiknek zöld szemük van azok sátánisták és azért csábítanak el férfiakat, hogy feláldozzák őket az ördögnek. Ez igaz??
2021. dec. 5. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Ez hülyeség nekem centrálisan heterokrom belül barna kívül zöld és érzelmi állapottól függően van hogy világosabb zöld és semmi közöm az általad írt vádakkal. Ez csak genetika semmi több.
2021. dec. 6. 06:59
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

* és semmi közöm az általad írt vádakhoz.

Ateista vagyok amugy.

2021. dec. 6. 07:00
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
1-es nem a téli napfordulo hanem a Napünnep. Több keresztény nem is tudja hogy semmi köze Krisztus születéséhez. De amugy jókat írsz, teljesen egyetértek. A kereszténység gyakran plagizált másokat és volt hogy mészárlással vegyítve. Még a szent könyvük is össze ollózott írás cenzurazott es kitagadott írások tömkelegével.
2021. dec. 6. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:
40%
Ennek a kérdésnek a fogalomköre a népi hiedelmek, babonák. Pl. A csángóknak van bőven buta babonái de régen több buta babonát elhittek mint ahogy te is elhiszel butaságokat. Ebbol az a legjobb ha minél előbb kilépsz nehogy rituálés kényszerbetegséggé fajuljon a kereszténység által közvetített babonás agymosás hiedelmek.
2021. dec. 6. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!