Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A zöld szemű lányok tényleg...

A zöld szemű lányok tényleg az ördögöt szolgálják?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy azok a nők, akiknek zöld szemük van azok sátánisták és azért csábítanak el férfiakat, hogy feláldozzák őket az ördögnek. Ez igaz??
2021. dec. 5. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

Én azt a hiedelmet ismerem ahol mágikus erőt tulajdonítanak a zöld szemű embereknek. Mindegy a nemük. Elvileg könnyebben kapcsolódnak a szellem világhoz. De ez sámánista S nem sátánista nézet. De a keresztények szemében minden ami nem keresztény az az ördögtől való.... Vagyis sátánista. Ma (elvileg) ennél azért okosabbak vagyunk, és tudjuk hogy más vallások másképp fogalmazták meg ugyan azt.

Mellesleg a keresztények rengeteg pogány elemet átvett a hittérítés során.

Pl Krisztus urunk születése a téli napforduló...

A fény diadala a sötétség felett. 😉

2021. dec. 5. 13:30
 2/14 anonim válasza:
84%
Ezt egy hülyeség. Ne higgyél el mindent, amit az interneten olvasol.
2021. dec. 5. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

A gyakori kérdésre hülyeséget írók, mint pl akik abban hisznek, hogy a zöld szemű lányok sátánisták, buták?

Igen.

2021. dec. 5. 14:02
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
nem
2021. dec. 5. 14:28
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Az én édesanyám szeme zöld,és ő egy angyal volt,az apámé barna,és ő maga volt az ördög.
2021. dec. 5. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Nyugtass meg, hogy nem vagy meg 14 eves.
2021. dec. 5. 14:53
 7/14 Hanna S ***** válasza:
79%
Szia! Ez egy elég nagy hülyeség. Be is tudom neked bizonyítani:zöld a szemem, nem vagyok sátánista és sajnos még a férfiakat sem tudom elcsábítani.
2021. dec. 5. 14:56
 8/14 anonim válasza:
20%
Nekem volt zöldszemű exbarátnőm. Mikor összeköltöztünk azt hittem ördögöm van, de aztán rá kellet jönnöm hogy ő maga a sátán :D
2021. dec. 5. 15:04
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Van zöld szemű exem, a szüzességemet feláldoztam :/
2021. dec. 5. 15:11
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem igaz. Mint ahogy a fekete macska vagy a 13-as szám sem jelent bajt és a tarka kutya sem hoz szerencsét.
2021. dec. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!