A zöld szemű lányok tényleg az ördögöt szolgálják?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy azok a nők, akiknek zöld szemük van azok sátánisták és azért csábítanak el férfiakat, hogy feláldozzák őket az ördögnek. Ez igaz??2021. dec. 5. 13:02
1/14 anonim válasza:
Én azt a hiedelmet ismerem ahol mágikus erőt tulajdonítanak a zöld szemű embereknek. Mindegy a nemük. Elvileg könnyebben kapcsolódnak a szellem világhoz. De ez sámánista S nem sátánista nézet. De a keresztények szemében minden ami nem keresztény az az ördögtől való.... Vagyis sátánista. Ma (elvileg) ennél azért okosabbak vagyunk, és tudjuk hogy más vallások másképp fogalmazták meg ugyan azt.
Mellesleg a keresztények rengeteg pogány elemet átvett a hittérítés során.
Pl Krisztus urunk születése a téli napforduló...
A fény diadala a sötétség felett. 😉
2/14 anonim válasza:
Ezt egy hülyeség. Ne higgyél el mindent, amit az interneten olvasol.
3/14 anonim válasza:
A gyakori kérdésre hülyeséget írók, mint pl akik abban hisznek, hogy a zöld szemű lányok sátánisták, buták?
Igen.
5/14 anonim válasza:
Az én édesanyám szeme zöld,és ő egy angyal volt,az apámé barna,és ő maga volt az ördög.
6/14 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy nem vagy meg 14 eves.
7/14 Hanna S válasza:
Szia! Ez egy elég nagy hülyeség. Be is tudom neked bizonyítani:zöld a szemem, nem vagyok sátánista és sajnos még a férfiakat sem tudom elcsábítani.
8/14 anonim válasza:
Nekem volt zöldszemű exbarátnőm. Mikor összeköltöztünk azt hittem ördögöm van, de aztán rá kellet jönnöm hogy ő maga a sátán :D
9/14 anonim válasza:
Van zöld szemű exem, a szüzességemet feláldoztam :/
10/14 anonim válasza:
Nem, nem igaz. Mint ahogy a fekete macska vagy a 13-as szám sem jelent bajt és a tarka kutya sem hoz szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!