Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miből és hogyan lesz a hit?

Miből és hogyan lesz a hit?

Figyelt kérdés
Ha nem tapasztalatból...?
2021. dec. 4. 14:01
1 2
 1/15 Grimfox ***** válasza:
75%

A bizalom érzésével rokon, csak elvontabb dolgok felé irányul, és nincs előfeltétele.

Más megközelítés. Egy mélyen hívő katolikus ismerősöm egyszer azt mondta, a hit ajándék, nem olyasmi, amit elérhetsz önállóan. Azt értette ez alatt, hogy az embert ezzel az isten ajándékozza meg.

2021. dec. 4. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
4%
Isten megadja az embernek a hitet ha az megérdemli a gonosz emberek lelketlenek mint a patás ördög.
2021. dec. 4. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Butaságból
2021. dec. 4. 15:05
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Ha szeretnéd megismerni a vallás kialakulásának folyamatát, nézd meg a covidot. Milyen vallás épült ki köré és miylen fanatikusan hisznek nagyon sokan abban, hogy oltakozni meg korlátozni kell csak azért, mert a hatalom az információ egyik felét elhallgatja.
2021. dec. 4. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Oltakozni kell meg fölhúzni a maszkot és csak aztán mehettek játszani.
2021. dec. 4. 15:45
 6/15 Grimfox ***** válasza:
8%
Van akinek jól áll a maszk, és jobb lenne, ha sosem venné le. Ez a szabályozás segít az embereknek rájönni, kik azok, akiknél ez a helyzet.
2021. dec. 4. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Lelkiismeretfurdalásból. Ha valami olyan nagy hülyeséget csinál az ember, hogy nem tud magának megbocsátani, szereti azt hinni, hogy van isten aki megbocsátja bűneit. Így tovább tud lépni. Ez csak pánik. Ha ezt egész életében tartja, akkor simán átadja a gyerekeinek akiknél már normális lesz, hogy jaj isten megbocsát stb stb stb
2021. dec. 4. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
26%

Én mikor az első oltásomat kaptam nagyon hittem, hogy nem kell majd második.

És most itt a 4. hullám az emberek csak úgy hullanak, ilyenkor hol van a jó isten?

2021. dec. 4. 16:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Az ezo kategóriába hogy jön az oltás?
2021. dec. 4. 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint azért, hogy legyen hitem én nem tudok tenni? Ez elég gáz, csak mert elvileg mindennek az alapja a hit. Most akkor mégse én irányítom a sorsomat? Csak akkor, amikor valami rossz ér, mert ugye az az én tettemnek a következménye...
2021. dec. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!