Aki tud az aura 49 rétegéről, írjon! Ti mit tudtok ezekről a rétegekről és honnan származnak az információitok? Vannak erről a témáról jó könyvek vagy előadások? Mi ezek címe, ki a szerzőjük + linkek?
Én a teozófusoknál olvastam a dologról. Hét főréteg, hét alréteg. Bár ők nem kifejezetten aurára értették, hanem a világ felosztására. A világ hét szintjére, és minden szint 7 alszintjére. A felső 2-3 rétegben az embernek nincs aurája, mivel ezekben a rétegekben az ember nincs jelen. Az első három rétegben van csak meg mind a hét alsík aurája az ember esetén, a fölötte levő kettőben pedig jelen van az ember, de szellemi fejlettségtől függ, mely rétegeket éri el-és így mely rétegekben van aurája.
A teozófusok ezt főleg tibeti buddhista, és más indiai misztikus iskolákra alapozták, de európai okkultisták véleményét is hozzáadták. Elég nehéz eldönteni, hogy mennyi a valóságalapja a fenti leírásnak, amit közöltek.
Itt hallottam:
(Elvileg kb onnan indul a videó, ahol majd említi a 49-et.)
És érdekel bővebben. Az indiaiakat említette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!